Розділ Події

Тіло захисника окупант повертав 5 місяців: на Шепетівщині попрощалися із Юрієм Шпаком

Автор 25 червня 2024, 13:30

Вчора,  24 червня, жителі Крупецької громади Шепетівського району попрощалися із захисником Юрієм Шпаком. Провести земляка в останню путь разом з рідними, бойовими побратимами, прийшло багато мешканців села Комарівка, звідки воїн родом.

Траурна колона рухалась трасою зі сторони Славути через населені пункти: Крупець, Колом'є, Полянь, Комарівку, де і відбулось прощання з  Героєм та його поховання.

Наш Захисник, 31 січня поклав своє життя за Україну в Запорізькій області. Юрій був молодим та радісним, мав багато планів, мріяв виховувати діток, радіти їхнім успіхам, і підтримувати у важку хвилину, та не судилося….На жаль, клята війна забирає найкращих. Ми ніколи не пробачимо цього російським окупантам! Ніколи!!!

Шпак Юрій Володимирович народився 1984 року, проживав у селі Комарівка. З честю став на захист Батьківщини.

31 січня 2024 року під час проведення заміни особового складу в районі населеного пункту Работине Запорізької області, внаслідок мінометного обстрілу був втрачений візуальний зв'язок з ним (зник безвісти ). Лише 17 червня 2024 року під час обміну тілами солдатів наш земляк, Шпак Юрій, був опізнаний дружиною.

Герой віддав життя за Україну, за її незалежність та територіальну цілісність, за спокій сердець та за майбутнє кожного українця. Ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю Шпака Юрія та висловлюємо щирі співчуття мамі, дружині, діткам, друзям та всій родині.

На території громади оголосиди дні жалоби 23, 24, 25 червня.

Глибоко сумуємо та співчуваємо всій родині Юрія. Щира вдячність мамі Героя за те, що виховала Патріота й справжнього Захисника України, найщиріші співчуття дружині і діткам.

Жодними словами не втамувати пекучий біль і не загоїти рани в душі, та світлий спомин про Шпака Юрія назавжди в наших серцях… Поховали Юрія у його рідному селі Комарівка.

Вічна слава та пам‘ять Герою України!🇺🇦

Герої не вмирають!🇺🇦

Останнє редагування 25 червня 2024, 13:47
0
репостів
0
репостів