П'ятниця, 24 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка
Рідні Артема Слісарчука отримали орден з рук президента
Розділ Події

У річницю незламності Президент Володимир Зеленський вручив державні нагороди та присвоїв почесні звання військовослужбовцям і цивільним громадянам, а також передав бойові прапори військовим частинам Збройних Сил та штурмовим бригадам «Гвардії наступу». Урочиста церемонія відбулася на Софійській площі у Києві.

Наші захисники отримали передачу від шепетівських парафіян ПЦУ
Розділ Події

20 лютого від шепетівських парафіян Православної церкви України, з благословення Преосвященнішого владики Павла, військовий капелан Василь Гетьман вирушив з волонтерами у чергову поїздку  до наших захисників України.

З 20 по 23 лютого 2023 року фахівцями відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Шепетівського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області проведено комісійні обстеження 3-х об’єктів централізованого водопостачання та 40 криниць громадського користування у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення щодо питної води та питного водопостачання.

У славутському історичному музеї відкрито експозицію, присвячену російсько-українській війні
Розділ Культура

Сьогодні, 24 лютого, у Славутському історичному музеї відбулася презентація експозиції, присвяченої російсько-українській війні. Як зауважила директор музею Тетяна Жоган, дана експозиція є тимчасовою, адже в планах — відкриття великої “Зали Перемоги” на другому поверсі закладу.

Лапароскопічна хірургія на сьогоднішній день – найбільш сучасний вид діагностики та лікування патологій органів черевної порожнини, малого тазу, заочеревинного простору і передньої черевної стінки. Основною відмінністю лапароскопії від звичайного хірургічного втручання є те, що вона проводиться через відносно невеликі отвори, у той час, як для звичайної хірургічної операції потрібні чималі розрізи.

Клірик храму св. мцц. Віри, Надії, Любові та Софії протоієрей Федір Вересюк та група активістів з перших дній війни реалізовують благодійні заходи щодо підтримки військовослужбовців ЗСУ та цивільного населення, яке постраждало внаслідок російської агресії.

Житель Шепетівщини постане перед судом за серію крадіжок. Зловмисник викрав майно жінки, що доглядає його бабусю, а згодом обікрав місцеву крамничку.

У Берездівській громаді прощались із солдатом Пігольчуком Вадимом
Розділ Події

Вчора, 23 лютого, жителі Берездівської громади Шепетівського району у скорботі схилили низько голови та провели в останню земну дорогу ще одного сина України, захисника, мужнього солдата Вадима Петровича Пігольчука.

24 лютого 2023 року о 00 год. 27 хв. на пункт зв'язку 17 ДПРЧ 5 ДПРЗ поступило повідомлення від місцевої мешканки про пожежу житлового будинку в смт. Понінка. До місця події направлено особовий склад 17-тої Державної пожежно-рятувальної частини та МПК смт. Понінка.

0
репостів
0
репостів