П'ятниця, 17 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

У 2023 році пенсії для українців знову будуть підвищені. Вже цього березня Уряд проведе індексацію пенсій на 20%. Під індексацію підпадатимуть усі категорії, визначені в Законі «Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування». Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

«Я не якийсь кримінальний елемент, що мене потрібно закривати», – сказала шепетівчанка в апеляційному суді, де переглядали її справу за обвинуваченням у вчиненні автоаварії, у якій загинув літній велосипедист. Місцевий суд на три роки обмежив їй волю та на стільки ж позбавив водійських прав. Проте водійка певна – вирок незаконний. Аргументи захисту й обвинувачення та рішення апеляційного суду можете прочитати далі.

За результатами розгляду позову Шепетівської окружної прокуратури Господарським судом Хмельницької області визнано недійсним договір про використання фермерським господарством понад 26 га землі закладу освіти вартістю більше 6 млн грн.

У Селичеві прощались із захисником Матвійчуком Валерієм Віталійовичем
Розділ Події

Вчора, 16 лютого, у Селичеві Шепетівського району прощалися із загиблим Героєм Матвійчуком Валерієм Віталійовичем 1972 року народження.. Низько вклонилися його світлій пам’яті рідні та близькі, бойові побратими, представники Берездівської сільської ради, небайдужі жителі громади.

У лютому 2023 року Михнівський ліцей, що у Шепетівському районі, отримав від компанії Xpand Ukraine благодійну допомогу: 5 ноутбуків з ліцензійним програмним забезпеченням Windows 10 Pro. Про це повідомили у Ізяславській міській раді.

Поки мужні воїни-герої захищають нашу свободу й незалежність, щоб українці могли вільно жити в своїй державі, інші нівечать її зсередини. Це не перебільшення, бо все починається з малого. Навіть з казкових фігур, що встановлені в Диво-парку міста Нетішин Шепетівського району.

16 лютого міський голова Віталій Бузиль провів засідання виконавчого комітету Шепетівської міської ради. На порядок денний було винесено 27 питань. Детальніше про них розповіли у пресслужбі органу самоврядування.

До Дня єднання у Плесенської гімназії відбулись «Веселі старти»
Розділ Спорт

З нагоди Дня єднання українського народу та в межах заходу «Не лінуйся – рухайся» відділом у справах сім’ї, молоді та спорту спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проведено змагання «Веселі старти» серед учнів Плесенської гімназії.

Жителька Шепетівщини невдовзі постане перед судом за те, що обікрала сусідку. Слідчі Шепетівського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили їй підозру за ч.4 ст 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав 32-річного жителя Шепетівського району винним у крадіжці, вчиненій повторно, в умовах воєнного стану (частина 4 статті 185 Кримінального кодексу України) та призначив йому покарання у виді 1 року ув’язнення.

0
репостів
0
репостів