Субота, 11 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

10 лютого о 23:30 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу гаражу у Шепетівці по провулку Коцюбинського. За викликом одразу було спрямовано два автомобіля чергової варти 21 Державної пожежнорятувальної частини Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області.

У Нетішині проводжали на небеса солдата Андрія Руя
Розділ Події

Сьогодні, 11 лютого, Нетішин оповив морок жалю та скорботи. Люди, схиливши голови, зі слізьми на очах, стоячи на колінах, віддавали шану і проводжали на небеса свого Героя-Захисника 35-річного нетішинця Андрія Руя, солдата 2 мотопіхотного взводу 6 мотопіхотної роти 2 мотопіхотного батальйону військової частини А1302.

У Ізяславській громаді прощались одразу з двома солдатами
Розділ Події

9 лютого у Ізяславській громаді провели коридорами шани в останню путь оборонців України. У скорботі місцеві жителі прихиляли коліна, віддаючи шану новітнім героям, вклоняючись їхній мужності, вірності присязі та обов’язку.

На Шепетівщині поліцейські встановлюють обставини шахрайства, внаслідок якого громадянка втратила вісім з половиною тисяч гривень. Цього разу спрацювала схема "Друг просить у борг в месенджері".

0
репостів
0
репостів