Вівторок, 14 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині прощались з полеглим воїном В'ячеславом Віталійовичем Ковальчуком
Розділ Події

Цьогоріч 14 лютого - скорботний день для всіх жителів Берездівської громади Шепетівського району, адже сьогодні довелось прощатись із загиблим на війні жителем села Хвощівка В'ячеславом Віталійовичем Ковальчуком, 1976 року народження.

У січні 2023 року завершено реформу монетизації пільг. Пільги на оплату житлово-комунальних послуг їх одержувачам з січня цього року надаються виключно у грошовій готівковій формі.

Наймолодші вихованці Шепетівської КДЮСШ змагались у боксі
Розділ Спорт

Сьогодні, 14 лютого, відбувся чемпіонат Шепетівської КДЮСШ з боксу серед юнаків 2012-2015 р.н. Це були перші змагання серед наймолодших вихованців тренера-викладача Алтуняна Максима Олеговича.

За минулу добу правоохоронці зафіксували в області понад двадцять шахрайств. Серед потерпілих - троє жителів Шепетівського району. В усіх випадках шахраї виманили кошти своїх жертв у телефонній розмові.

Молдова у вівторок 14 лютого закрила свій авіапростір з міркувань безпеки. Про це повідомляють молдовські ЗМІ. Зокрема, Realitatea пише, що авіапростір буде закритий до 16:00.

До кінця 2022 року Шепетівській громаді вдалося придбати ряд нових одиниць комунальної техніки для громади, яка вже працює на вулицях міста. Про це розповів у себе на сторінці міський гоова Віталій Бузиль.

Ще один храм на Шепетівщині приєднався до Православної Церкви України
Розділ Події

Православна Церква України поповнилась ще однією релігійною громадою. На загальних зборах прихожан Свято-Стефанівського храму села Зубарі Шепетівського району більшістю голосів було вирішено приєднатися до ПЦУ.

14 лютого 2023 року о 4 годині 54 хвилин на пункт зв’язку 17-ї державної пожежно-рятувальної частини 5 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Поляни, Шепетівського району.

0
репостів
0
репостів