Середа, 08 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

Полонський районний суд видав обмежувальний припис у вигляді заходів тимчасового обмеження прав 41-річного місцевого жителя: на 6 місяців заборонив йому перебувати та наближатися на відстань ближче 100 метрів до місця проживання його дружини й доньки.

Ще у липні 2022 року Полонська міська рада вирішила перейменувати вулиці та провулки міста Полонне та населених пунктів Полонської міської територіальної громади, що містять російські або радянські назви. Сьогодні орган самоврядування оприлюднив остаточний список перейменованих ойконімів та нові назви.

У рамках гуманітарної допомоги Славутська міська лікарня отримала від Польщі телемедичну платформу «System Carebits». Про це розповіли у пресслужбі медичного закладу.

На Хмельниччині суд визнав винним 49-річного чоловіка в ухиленні від призову на військову службу. Його засуджено до трьох років позбавлення волі. Про це повідомила Хмельницька обласна прокуратура.

Співробітники Департаменту стратегічних розслідувань та Головного слідчого управління Нацполіції України викрили протиправну діяльність так званого «чорного археолога» - мешканця Кіровоградської області.  У нього вилучили унікальний скарб із прикрасами ІІІ століття, які він викопав на Хмельниччині.

За процесуального керівництва Шепетівської окружної прокуратури повідомлено про підозру 29-річному мешканцю Шепетівщини за фактами порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, внаслідок чого загинула людина, та у залишенні в небезпеці ( ч. 2 ст. 272, ч. 3 ст. 135 КК України).

0
репостів
0
репостів