Субота, 04 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

3 лютого в далекому 1944 році під час нацистської окупації село Сошне Шепетівського району перетворилося на суцільне згарище. Того дня вогнем карателя було знищено 222 домогосподарства, вціліли лише церква та одна хата. Більшість жителів села врятувалась втечею до лісу. Проте під час цієї страшної трагедії було вбито 4 місцевих жителів.

На котельні по вулиці Лозова провели модернізацію
Розділ Бізнес

З метою запровадження заходів з економії паливно-енергетичних ресурсів, зменшення викидів шкідливих речовин, та для забезпечення виконання плану модернізації підприємства, здійснено реконструкцію котельні по вул. Лозова,1. Про це повідомили у Шепетівському підприємстві теплових мереж.

Відділ зв’язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго" опублікував новий графік відключень електроенергії, який почне діяти з понеділка 6 лютого. Кількість черг, які будуть знеструмлюватися одночасно протягом тижня, залежить від дозволеної величини навантаження на область. Ця величина визначається НЕК "Укренерго" щовечора на наступний день.

За вказівкою Міненерго, 9 лютого, у четвер, на Хмельниччині будуть проведені режимні заміри. Тобто, енергетики усю добу фіксуватимуть необхідну потребу електричного навантаження на область. Відповідно погодинних відключень та інших обмежень у цей день не буде.

Днями Міністерство внутрішніх справ України оголосило про формування додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби, які мають посилити сили наших захисників і допомогти їм вигнати ворога з української землі. Про це зазначив начальник ОВА Сергій Гамалій під час брифінгу щодо формування бригад “Гвардія наступу”.

ПрАТ «Шепетівкагаз» оштрафували за порушення ліцензійних умов
Розділ Бізнес

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг наклала штраф на Приватне акціонерне товариство «Шепетівкагаз» за порушення вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з розподілу природного газу. Про це йдеться в протоколі засідання від 31 січня 2023 року.

0
репостів
0
репостів