Понеділок, 27 лютого 2023 — Сайт міста Шепетівка

Указом Президента України від 23 лютого званням Герой України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» відзначили військового Дениса Ріхтера. Про це йдеться на офіційному сайті Верховного головнокомандувача.

Шепетівські танцюристи отримали «Зимовий Оскар» та кошти на поїздку у Болгарію
Розділ Культура

В період з 23 по 26 лютого народний аматорський театр танцю «Віват» (керівник Олена Новомодна) взяли участь в Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Зимовий Оскар», що проходив в прекрасному курортному містечку Трускавець. Цей багатожанровий фестиваль - гарна можливість для встановлення творчих контактів між учасниками і обміну досвідом.

Після масованої атаки ударними БПЛА у Хмельницькому загинули двоє рятувальників
Розділ Події

За інформацією міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка, один рятувальник загинув на місці події під час ліквідації наслідків атаки, інший - у шпиталі. Ще троє рятувальників отримали поранення.

27.02.2023, Хмельницький вчергове атакували
Розділ Події

Вночі, 27 лютого, російські окупанти вчинили масовану атаку по території Хмельницької громади ударними дронами. За інформацією очільника області Сергія Гамалія, Хмельницький зазнав 3 удари по обласному центру, внаслідок чого є один загиблий та 4 поранених.

0
репостів
0
репостів