Вдарила скляною банкою по голові та забрала відеотехніку

Автор 16 серпня 2019, 13:15

До Шепетівського міськрайонного суду Хмельницької області надійшов обвинувальний акт стосовно неодноразово судимої за злочини проти власності громадянки В., яка обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України.

Досудовим слідством встановлено, що 23.07.2019, В., перебуваючи в квартирі потерпілого, наблизилась ззаду до останнього та нанесла скляною банкою однин удар в голову, внаслідок чого чоловік впав на підлогу, втратив свідомість і отримав тілесні ушкодження легкого ступеня тяжкості.

Після цього, обвинувачена незаконно заволоділа телевізором та медіаплеєром, заподіявши потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 4300 грн. Після цього вийшла з викраденим із квартири та заховала в парку культури і відпочинку.

У подальшому, викрадене майно здала у ломбард, за що отримала грошові кошти в сумі 2457 грн. 

Обвинуваченій обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Нагадуємо, що санкція ч. 1 ст. 187 КК України передбачає призначення покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

За повідомленням прес-служби суду

0
репостів
0
репостів