Четвер, 28 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

Кабінет міністрів підвищив вартість низки сервісних послуг Міністерства внутрішніх справ з 1 січня 2024 року. Відповідно до постанови уряду №1386 від 27 грудня, внесено зміни "Перелік платних послуг, що надаються підрозділами Міністерства внутрішніх справ, Національної поліції та Державної міграційної служби, та розмір плати за їх надання".

Минулої доби до поліції Шепетівшини звернулось двоє потерпілих від псевдобанкірів. Загальна сума завданого збитку склала майже 24 тисячі гривень.

28 грудня у приміщенні громадської приймальні Улашанівської сільської ради заступник голови Шепетівської районної військової адміністрації Богдан Маршук, сільський голова Улашанівської сільської ради Микола Гизимчук, секретар Ганнопільської сільської ради Ольга Павловська, офіцер 1 відділу Шепетівського РТЦК та СП ст.лейтенант Артем Андрощук вручили посмертні державні нагороди родинам полеглих воїнів, які загинули в боях за Україну.

Впродовж чотирьох років Вища кваліфікаційна комісія суддів не перевіряла служителів Феміди на доброчесність та кваліфікованість. Тільки цього року комісія відновила своє оцінювання. Став відомий список суддів, які мають довести, чи можуть вони працювати у суді, серед них і служителі Феміди з Шепетівщини.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру чоловіку, який обікрав домогосподарство знайомого. Правопорушником виявився 20–річний хлопець, який і раніше мав проблеми з законом і неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності.

Майже вдвічі більше коштів на ремонт доріг, ніж на ЗСУ: підсумки 2023 року
Розділ Бізнес

До кінця підходить 2023 рік, і певно, з цієї нагоди міський голова Шепетівки Віталій Бузиль сьогодні у себе на сторінці опублікував інфографіку щодо витрат з бюджету громади на підтримку Збройних Сил у цьому році. Ми ж у свою чергу порівняли суми з витратами на ремонт доріг та вкладання бруківки.

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру 26-річному зловмиснику, який побив рідну матір. Подія сталась у листопаді цього року в одному із сіл Шепетівщини. Конфлікт сина з матір'ю відбувся через його пияцтво.

Цього року виповнюється 135-та річниця з дня народження відомого дослідника історії Південно-Східної Волині та першого директора Шепетівського краєзнавчого музею – Володимира Івановича Кочубея.

0
репостів
0
репостів