Понеділок, 11 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині слідчі оголосили підозру чоловікові, який дав неповнолітньому бойову гранату. За незаконне поводження з боєприпасами 28-річному зловмиснику може загрожувати від 3 до 7 років ув’язнення.

З метою підтримки та розвитку талановитої учнівської молоді, виявлення кращого досвіду науково-практичної та експериментальної діяльності 7 грудня 2023 року проведено обласний конкурс-захист науково-дослідницьких, винахідницьких та раціоналізаторських розробок.

Суд визнав винним 31-річного жителя міста Нетішин у вчиненні ряду злочинів (ст. 126-1, ч. 4 ст. 186, ч. 2 ст. 289, ч.ч. 1, 3 ст. 357, ч. 2 ст. 389 КК України). Його засуджено до 7 років 10 днів позбавлення волі.

На Шепетівщині впродовж вихідних патрульні виявили десять водіїв у стані сп’яніння. Правоохоронці склали стосовно порушників адмінпротоколи та вилучили транспортні засоби на штрафмайданчик.

Яна Слюсар народилася у Святвечір. У час, коли транслювалася телевізійна служба новин. Тому, жартують батьки, така надміру допитлива, творча й цікавиться геть усім. Про це вони розповіли журналістам видання ye.ua.

Ще дві релігійні громади Шепетівщини приєдналися до ПЦУ: настоятель був проти
Розділ Події

Ще дві громади Шепетівського району приєдналися до Православної Церкви України. Про це повідомив Благочинний Шепетівського округу у Хмельницькій Єпархії ПЦУ Василь Павлюк.

На Шепетівщині запустили ще один Центр надання адміністративних послуг
Розділ Події

У Сахновецькій громаді розпочав роботу Центр надання адміністративних послуг. На відкритті були присутні заступник голови Хмельницької обласної державної адміністрації Оксана Андрейчик, перший заступник голови Шепетівської районної державної адміністрації Богдан Маршук, голова громади Олександр Шрейдер.

Представництво Уповноваженого ВРУ з прав людини в Хмельницькій області перевірили приватний пансіонат для літніх людей «Промінь життя» у місті Шепетівка та місце тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб, що розгорнутий на базі гуртожитку Шепетівського професійного ліцею.

Поліцейські застерігають від шахрайств з виплатами грошової допомоги під час воєнного стану. Днями саме через таку шахрайську схему постраждало двоє жителів Шепетівщини. Одна з потерпілих втратила більше 100 тисяч гривень.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули нагороди Всеукраїнського турніру з боксу
Розділ Спорт

З 4 по 10 грудня у місті Коломия, Івано-Франківської області на базі ФСК “Локомотив” відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед юнаків та дівчат пам’яті Заслуженого майстра спорту України, олімпійського призера Андрія Федчука.

0
репостів
0
репостів