Понеділок, 04 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Шепетівщині поліцейські офіцери громади вирахували зловмисника, що обкрадав односельців. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. Цього разу він викрав у сусідів електроінструмент та худобу.

На Шепетівщині поліцейські затримали посадовця, який замовив завдати тяжких тілесних ушкоджень 45-річному жителю сусідньої області. За виконання замовлення 49-річний затриманий зобов’язався сплатити 2,5 тисячі доларів США. Правоохоронці дізнались про планування такого злочину, зімітували його виконання, а замовника затримали під час передачі коштів «виконавцеві».

Благодійний фонд «Світ з Україною» передав для 3-го Державного пожежно-рятувального загону міста Нетішин 24 комплекти захисних пожежних костюмів виробництва Швейцарії та 24 захисні каски. Вручили костюми посадовці Нетішинської міської військової адміністрації.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат пояснив, чому російські окупанти постійно обстрілюють аеродром в Старокостянтинові на Хмельниччині. Про це він заявив в інтерв'ю РБК-Україна.

Вихованці Шепетівської КДЮСШ здобули нагороди чемпіонату Хмельницької області з вільної боротьби
Розділ Спорт

1 грудня у місті Хмельницький відбувся чемпіонат Хмельницької області з вільної боротьби серед чоловіків та жінок. До участі у чемпіонаті було заявлено понад 50 спортсменів з різних куточків Хмельниччини.

У місті Шепетівка під час комендантської години поліцейські виявили чоловіка з пакунком синтетичних наркотиків. Виявилось, що 24-річний шепетівчанин не вперше порушує закон. За зберігання наркотиків PVP молодику може загрожувати до трьох років ув’язнення.

Вчора, о 18:10 до рятувальників зателефонували громадяни та повідомили, що на вулиці Степана Бандери у Шепетівці між сходовим маршем другого та третього поверхів будинку застрягла жінка. Тож потрібна допомога.

У Шепетівці під час гасіння пожежі рятувальники виявили тіло людини
Розділ Події

За минулу добу на Хмельниччині рятувальники ліквідували 3 пожежі. На одній із них, у Шепетівці, виявлено тіло не встановленої особи.

У ніч на 4 грудня 2023 року противник атакував 23-ма ударними БпЛА «Shahed-136/131» з мису Чауда – окупований Крим та керованою авіаційною ракетою – з повітряного простору окупованої Херсонщини.

0
репостів
0
репостів