П'ятниця, 08 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Урожайність зернових культур на Хмельниччині найбільша в Україні
Розділ Бізнес

Агроформування Хмельницької області на площі 516,3 тис га завершили збирання зернових культур урожаю 2023 року. Всього валовий збір зерна складає 4020 тис тонн – це п’ятий показник в державі, при урожайності 77,8 ц/га і по цьому показнику Хмельниччина має найвищий результат в Україні.

Сьогодні дітки з центру раннього розвитку «Мудрик» мали можливість почути цікаву історію виникнення новорічної іграшки та побачити найдавніші новорічні прикраси з соломи, вати, паперу та скла. Ну і звичайно на згадку провели цікавий майстер-клас.

На фестиваль-конкурсі «Золота маска» змагались аматори театрального мистецтва
Розділ Культура

Днями Палац культури міста Нетішина організував Всеукраїнський фестиваль-конкурс аматорського театрального мистецтва «Золота маска». На Шепетівщині оцінювали 9 колективів з Тернопільської, Київської і Хмельницької області.

Повідомлено додаткову підозру членам організованого злочинного угрупування. За даними слідства, відбуваючи покарання на Донеччині та будучи переведеними, у зв’язку з воєнними діями до Шепетівської виправної колонії, чоловіки на шлях виправлення не стали, а вигадали новий протизаконний спосіб заробляння легких грошей.

Ялинкові іграшки: прикраси чи інструмент пропаганди
Розділ Культура

Мабуть, кожна людина пам’ятає, як пахне ялинкова хвоя, мандарини, згадує це передчуття Нового року, як у дитинстві вдома, у школі, або ще деінде прикрашали ялинку до свята. Із коробки, вийнятої з горища чи антресолей, діставали ялинкові іграшки. Яскраві скляні кулі, ляльки, шишки, фрукти, овочі, фігурки тварин і людей, а також інколи зірки, ракети, літаки, танки… Саме про це сьогодні ми і поговоримо.

У Шепетівському районі судили 45-річного чоловіка, який проігнорував повістку та не прибув до Територіального центру комплектування для відправки на військову службу. Чоловік заявив, що не хоче служити, бо має проблеми зі здоров’ям. За ухилення від призову йому присудили три роки тюрми.

8 грудня міський голова Віталій Бузиль провів позачергове засідання сесії Шепетівської міської ради, у ході якого розглянули 8 питань порядку денного. Про це повідомили на сторінці органу самоврядування.

На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувалась 51-річна велосипедистка. Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 грудня, близько 07:30 години ранку поблизу села Улашанівка.

У КП«Шепетівська багатопрофільна лікарня» тривають кадрові перестановки. Нових керівників вже отримало педіатричне та терапевтичне відділення. І ось днями стало відомо про ще одне призначення. 

Поліція попереджає: шахраї виманюють у громадян сотні тисяч гривень у новій афері, пропонуючи легкий заробіток в інтернеті. Лише впродовж цього тижня до Шепетівського райуправління поліції звернулось двоє потерпілих від такої афери, що сумарно втратили понад 350 тисяч гривень.

0
репостів
0
репостів