П'ятниця, 22 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У Полонному поліцейські затримали зловмисника, який пограбував місцевого жителя. Грабіжник раніше притягувався до кримінальної відповідальності. Наразі він перебуває під вартою, за скоєне йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

В Україні не буде додаткових вихідних у різдвяні та новорічні свята 2023
Розділ Бізнес

Українцям нагадали, що через воєнний стан в Україні не буде додаткових вихідних на Різдво та Новий рік. Отже, понеділки 25 грудня та 1 січня будуть звичайними робочими днями.

Сьогодні, 22 грудня, cвій 100 – річний ювілей святкує шепетівчанка Лінник Марія Василівна. Про це ми дізнались із привітань адміністрації та колективу КНП «Шепетівська багатопрофільна лікарня», де колись працювала довгожителька.

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 40-річній жительці Шепетівщини за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Подія сталась вчора, 21 грудня, в с. Коханівка Полонської ОТГ Шепетівського району.

Завершилися основні роботи із облаштування найпростішого укриття в одному із лікарняних корпусів міської лікарні міста Славути. За своїм призначенням воно виконуватиме як захисну функцію, так і містить усі умови для надання необхідної медичної допомоги під час повітряних тривог.

Чергова страшна звістка, яка принесла горе і плач у шепетівську родину. Мужньо виконавши військовий обов'язок, захищаючи незалежність України, поліг смертю хоробрих начальник інженерної служби, капітан Харчишин Володимир Володимирович, 1977 року народження.

Шепетівська громада провела у засвіти загиблого захисника Віталія Захарова
Розділ Події

Шепетівська громада з невимовним болем та сумом, навколішки зустріла свого героя – солдата Захарова Віталія Володимировича, гранатометника 1 механізованого відділення 1 механізованого взводу 5 механізованої роти 2 механізованого батальйону військової частини, який поклав життя за Україну у бою з окупантами.

Вчитель початкових класів із Шепетівського навчально-виховного комплексу №3 придбала дрон, щоб передати для свого колеги, підрозділ якого нині боронить Україну на фронті. Про це розповіла директорка закладу Лілія Бабак у себе на сторінці.

22 грудня міський голова Віталій Бузиль провів останнє у 2023 році засідання сесії Шепетівської міської ради. У ході засідання депутати розглянули 60 питань порядку денного. Про це повдіомили на сторінці органу самоврядування.

Чотири виявлених нарколабороторії, три викритих організованих злочинних групи, 14 кг вилучених небезпечних психотропних наркотиків — це далеко не весь перелік результатів роботи управління боротьби з наркозлочинністю ГУНП в Хмельницькій області за поточний рік.

0
репостів
0
репостів