Четвер, 14 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

14 грудня 2023 року окупанти завдали ракетного удару «Кинджалами». Повітряні Сили ЗС України розповіли скільки всього було запущено ракет та скільки з них збили.

Окупаційна армія росіян у четвер, 14 грудня, здійснила декілька запусків ракет «Кинджал». Вибухи було чутно на Київщині та у двох громадах на Хмельниччині.

Фахівці Державної Служби Надзвичайних Ситуацій провели лекційне заняття для громадян міста Шепетівки, які перебували в укритті. Про це повідомило Шепетівське районне управління ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

На Шепетівщині поліцейські оперативно розшукали крадія електроінструментів. 33-річний житель Білогірської тергромади обікрав свого сусіда. Згодом крадене майно використовував у власному господарстві.

Продаж товарів через мережу та пропозиції фінансової допомоги — жителі Шепетівщини продовжують потрапляти у поширені шахрайські схеми. Минулої доби дізнавачі Шепетівського райуправління поліції зареєстрували 4 заяви про шахрайства на загальну суму понад 85 тисяч гривень. 

За результатами розгляду позовів Шепетівської окружної прокуратури судом прийнято рішення про повернення у комунальну власність 10 га землі регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі. Про це повідомили у Хмельницькій обласній прокуратурі.

У Шепетівці вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
Розділ Події

Щорічно, 14 грудня, у день закінчення будівництва ізоляційного саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком Чорнобильської АЕС, в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії. Представники влади міста, ліквідатори аварії та члени Шепетівського міського товариства «Союз Чорнобиль» зібралися біля пам’ятного знаку, щоб віддати шану мужнім людям, які брали участь у ліквідації наслідків вибуху на четвертому енергоблоці атомної станції, чий подвиг та самопожертву не можливо переоцінити.

Фото ілюстративне
Розділ Події

12 грудня о 23:43 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що в с. Добрин Шепетівського району горить житловий будинок.

0
репостів
0
репостів