Вівторок, 19 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Перереєстрація авто, е-Підприємець, внесення змін про ФОП: що ще презентували на Diia Summit
Розділ Бізнес

У Києві відбувся перший за час повномасштабної війни Diia Summit. На події команда Мінцифри за участі Президента України Володимира Зеленського, Голови Верховної Ради Руслана Стефанчука, Прем’єр-міністра Дениса Шмигаля презентувала оновлений дизайн Дії та нові революційні послуги в застосунку.

Смуток, біль і сльози - знову тяжка втрата у громаді. Звільняючи Україну від окупантів загинуло двоє мужніх шепетівчан.

До суду з позовом звернувся громадянин Республіки Нігерія: просив розірвати шлюб, зареєстрований у 2020 році у відділі ДРАЦС м. Харкова між ним та українкою. Пояснив, що вони не мають спільних дітей та більше не підтримують шлюбні стосунки, втратили почуття любові, взаємоповаги один до одного, мають різні погляди на шлюб та сім`ю і подальше спільне життя й збереження шлюбу суперечить його інтересам. Віньковецький районний суд задовольнив його позов про розірвання шлюбу. Однак це був не кінець історії.

У Шепетівці монтують першу з двох модульних когенераційних установок
Розділ Бізнес

Сьогодні на одне із шепетівських підприємств критичної інфраструктури доставлена модульна когенераційна установка. Це обладнання, спалюючи природний газ, одночасно виробляє тепло та електричну енергію.

Днями у Шепетівському міському центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді відбулась щорічна міська виставка новорічних композицій. Про це повідомили на сторінці позашкільного оствінього закладу.

Шепетівські боксери здобули нагороди Всеукраїнського та міського турнірів у Хмельницькому
Розділ Спорт

З 12 по 17 грудня у місті Хмельницький відбувся Всеукраїнський турнір з боксу серед молоді та відкритий міський турнір з боксу серед юнаків та дівчат, юніорів та юніорок пам’яті Євгена Кужельного. До участі у Всеукраїнському турнірі було заявлено 175 боксерів з різних куточків України, а у міському – 120 учасників.

Поліцейські застерігають: будьте обережні, купуючи авто з-за кордону, у цій сфері працює чимало шахрайських схем. Жертвою однієї з них став 45-річний житель Білогірщини.

Фото: Олексій Шуляков
Розділ Спорт

16 грудня, у Львові, відбувся Кубок України з чирлідингу 2023, це наймасштабніші змагання з чирлідингу за останні 4 роки. За призові місця змагалась ГО "Cheer Planet" Shepetivka Club з рекордною кількістю спортсменів - 192!

Уночі 19 грудня 2023 року противник атакував Україну ударними БпЛА із району Приморсько-Ахтарськ - рф. Два із двох запущених "шахедів" було знищено на Хмельниччині.

0
репостів
0
репостів