Середа, 13 грудня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За процесуального керівництва Хмельницької обласної прокуратури в межах кримінального провадження за ст. 229 КК України припинено незаконну діяльність групи осіб, яка займалась виготовленням та збутом фальсифікованої продукції, а саме спортивного одягу з незаконним використанням знаків для товарів і послуг фірмового найменування.

Хмельницький апеляційний суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокурора: скасував виправдувальний вирок Хмельницького міськрайонного суду щодо заступника директора ДП «Хмельницькстандартметрологія».
Натомість ухвалив новий – визнав посадовця винним у підробленні офіційного документа, вчиненому за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 358 КК України), в одержанні службовою особою неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України) й у зловживанні впливом (ч. 2 ст. 369-2 КК України).

Перед судом постане винуватець ДТП, в якій травмувався 45-річний чоловік. Автопригода сталась наприкінці вересня цього року на автодорозі поблизу селища Гриців, що на Шепетівщині.

Суд визнав винною ексінспектора-кадровика шепетівської поліції Катерину Грабовецьку у п’яній їзді та призначив 17 тис. грн штрафу з позбавленням на рік права керувати авто. Про це стало відомо з рішення суду оприлюдненому є єдиному державному реєстрі судових рішень.

На Шепетівщині полеглого воїна не відспівали у рідному храмі
Розділ Події

Гіркими та скорботними були два дні для Корчицького старостату Михайлюцької сільської ради. Вчора, 12 грудня 2023 року відбулось прощання із захисником Закреничним Богданом Сергійовичем, який стояв на захисті нашої держави, звільняв її від російських окупантів і віддав своє життя за наше мирне майбутнє.

Три нагороди різного ґатунку здобули вихованці Шепетівської КДЮСШ на турнірі з важкої атлетики.
Розділ Спорт

9 грудня у місті Городок відбувся турнір з важкої атлетики СК «Епіцентр» серед юнаків та дівчат 2008 р.н. і молодших. До участі у турнірі було заявлено 8 команд загальною кількістю понад 115 спортсменів.

Сьогодні розпочнуть запуск мобільного зв’язку Київстару, однак роумінг відключать
Розділ Бізнес

Кіберфахівці Служби безпеки України та спеціалісти «Київстару» у взаємодії з іншими державними органами продовжують роботи з відновлення мережі після вчорашньої хакерської атаки. За попередніми розрахунками, 13 грудня планується відновити фіксований інтернет для домогосподарств, а також розпочати запуск мобільного зв’язку та інтернету.

Шепетівські рятувальники провели «Урок безпеки» в одному із навчальних закладів міста разом із спеціалістом безпеки у класі безпеки.

0
репостів
0
репостів