Любовь в стихах
- ~REFLEXA~
- Елітний учасник
:blush: я рыдаю. оч. красивоЛюбить тебя или забыть?Держет всего один вопрос.Я позабуду все на свете,Сейчас мне важен только ТЫ.Скажи мне все,Но сколько можно мучать?!Не мучай ты больше так...Меня не надо мучать.Все больше не увидешьБольше ты меня!Я ушла от тебя,Я ушла от себя...Ушла на всегда....В те прекрасные белые облака....Моя улюблена Ліна Костенко))Я хочу знати, любиш ти мене, чи це вже сон, який уже не сниться? Моєї долі пекло потайне, моя сама від себе таємниця! Чи ти за мене душу віддаси, чи розміняєш суєтно і дрібно? Краса – і тільки, трішечки краси, душі нічого більше не потрібно. Чи, може, в цім калейдоскопі літ, де все нещадно звичне і щоденне, ти просто мені дивишся услід і трохи любиш сни свої про мене?[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Immortal
- Платиновий учасник
- SELENA
- Учасник-експерт
- natashka
- Молодший учасник
взагалі не знаю бо 5 сторінок читати не хочеться)) особисто я викладаю лише віршія всіх віршів не читав, но мені здається що вони вже почали повторюватися![/b]
<div align="center">Dum spiro, spero Nulla calamitas sola</div>
- Ілонка
- Елітний учасник
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- Маша
- Учасник-експерт
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
- Ілонка
- Елітний учасник
Коктейль с листьями мяты - мохито.А коктейль с листьями конопли - хихито. :da:Хорошие девочки спят в пижаме, плохие-голыми, умные- по ситуации...
- Маша
- Учасник-експерт
Если не любил - значит и не жил, и не дышал!Мужчина и женщина - вечное сражение. Любовь длится, пока нет победителя, пока один не высказался...
- Ілонка
- Елітний учасник
- Маша
- Учасник-експерт