Квадрокоптер DJI Mavic 3 - особливості та переваги

Квадрокоптери постійно оновлюються. Спочатку вони використовувалися лише у військових цілях, але згодом їх почали використовувати і для цивільних цілей. Всі пристрої можна умовно поділити на аматорські та професійні. Квадрокоптер DJI Mavic 3 – це пристрій, який зручним буде у використанні як для пілотів-початківців, так і для професіоналів.

25706111004658 small5

Особливості квадрокоптера

У цій моделі оновили пропелери та встановили ті, які дають менше шуму. Також тут використовується 16-бітова автокорекція HNCS. Для передачі відео встановили сучаснішу систему OcuSunc3+. Для безпеки використовується AirSense. Робочі частоти 2,4 та 5,8 ГГц, які за потреби автоматично перемикаються.

У цьому пристрої можна використовувати MicroSD з об'ємом до 2 Тб. Це зручно, тому що можна знімати досить багато. Сама камера працює на двох матрицях, що дає вище якість і кращу обробку картинки.

Зовнішній вигляд пристрою також трохи змінився. Лінії стали більш плавними та акуратними. Для зручності в транспортуванні конструкція може складатись, як і інші моделі від Мавіка. Також лопасті пропелера, камеру та датчики закриває спеціальний захисний чохол. Це зручно, адже пристрій надійно захищений і довше служитиме.

Для безпеки пристрою додали 8 датчиків, що визначають перешкоди. Їхній діапазон роботи до 200 метрів. 6 з них – це «риб'яче око», а 2 інших – це ширококутні датчики. Польоти будуть простішими, а якщо щось не помітив, то з цим допоможе сам пристрій.

Параметри вбудованих камер

Мавік 3 виділяється тим, що в нього вбудовано одразу 2 камери. Основну камеру було розроблено компанією Hasselblad. У неї вбудували матрицю CMOS 4/3 та об'єктив 24 мм. Фото вийдуть на 20 Мп, а камера робить плавний перехід від світла до тіні. Максимальна роздільна здатність відео 5,1К (5120 х 2700). Кількість кадрів на секунду можна вибирати від 24 до 50.

Для максимальної чіткості картинки на пристрій встановили 3-х осьовий стабілізатор. Він працює на нахил, крен та панорамування. Готове відео максимально плавне та чітке. Також для безпечного транспортування пристрою підвіс-стабілізатор фіксується. Тому камера не буде теревенити весь час, поки ви її перевозите.

Додаткові особливості квадрокоптера

Пристрій оновлений, тому він має кілька особливих функцій. Літати дрон може до 46 хвилин, з максимальною швидкістю польоту 68,4 км/год. Також тут оновили програмну частину.

Крім того, що пристрій досить швидко і чітко виявляє всі перешкоди, так він ще проводить їх плавний обліт. Для цього використається система APAS 5.0. Так як пристрій може літати досить високо, туди вбудували систему безпеки AirSense. Вона попереджає пілота про вертольоти та літаки, які знаходяться зовсім близько з вашим дроном.

Повернення додому стало ще більш просунутим. Навіть якщо загубився сигнал або вимкнено функцію, пристрій при низькому заряді сам повернеться на те місце, з якого ви його запустили. Такий підхід дуже зручний, адже ви не втратите свою техніку. Також вам не потрібно буде шукати його десь в полі чи лісі. Особливо це важливо для апаратів, які можуть літати на відстань до 15 км.

Для чіткого зависання пристрою в повітрі на коптер встановили GPS, Glonass і BeiDou. Це дозволяє отримувати максимально точні координати та не дрейфувати, вибравши якусь позицію. Також можна використовувати професійні відеозаписи QuickShots. Вона допоможе створити автоматизовані схеми польоту.

Виробник постійно оновлює пристрій, додаючи нові функції. Вони допоможуть робити знімки за заданим інтервалом, а потім автоматично склеювати їх у відео. Такий варіант зручний, адже в результаті ви отримуєте готове відео з фото.

При правильному використанні DJI Mavic 3, ви отримаєте від нього максимальну вигоду та практичність. Головне – це вивчити всі функції, навчитися ними правильно користуватись і тоді ви відчуєте всю зручність та практичність обраного пристрою.

0
репостів
0
репостів