Сфери застосування біг-бегів: від будівництва до сільського господарства

Біг-беги з'явилися на японському ринку ще на початку 20 століття, а в 70-х роках вони вже активно використовувалися в Європі. Спочатку це були брезентові і бавовняні вироби з прогумованою основою, пізніше бегии почали виробляти з поліпропіленової тканини. Перші вироби відрізнялися великою вагою і недостатньою міцністю, а МКР з поліпропілену стали і надійніше, і набагато лекші. Такі особливості помітно розширили сферу застосування і зробили тару практично універсальною.

Будівельна сфера і хімічна промисловість

Головне завдання, з якою успішно справляються м'які контейнери - доставка будівельних матеріалів на об'єкт і їх тимчасове зберігання як в приміщенні, так і під відкритим небом. Переваги використання бегів в будівництві такі:

  • можливість перевезення сухої продукції будь-якої фракції і будь-якого типу (цементу, піску, керамзиту, щебеню);

  • підйом і переміщення наповненої тари за допомогою автонавантажувача, підйомного крана та іншої спеціалізованої техніки (для цього є надійні стропи або петлі);

  • не тільки повна, але і часткова розвантаження за рахунок наявності в конструкції розвантажувального клапана або застосування спеціального пристосування — розстарювача.

Перераховані плюси важливі і для хімічної промисловості, де в якості вмісту виступають мінеральні добрива, побутова хімія, полімерні та інші матеріали. Додаткова особливість - інертність бега до хімічних речовин.

Аграрна промисловість і сільське господарство

Сьогодні важко уявити роботу сільськогосподарського або фермерського підприємства без біг-бегів. Фізичними особами, приватними підприємцями та різними компаніями вони застосовуються для вирішення наступних завдань:

  • транспортування добрив, ґрунтів і насіння для подальшого використання за призначенням;

  • фасування та зберігання зібраних ЗЕРНОВИХ культур у великих обсягах-вантажопідйомністю до 1100 кг;

  • забезпечення ферм деревною тирсою та іншими відходами деревообробної промисловості;

  • робота з такими вантажами, як паливні пелети і брикети для опалення приміщень, настилу тваринам.

Великий поліпропіленовий мішок вибирають не тільки через його місткості, але і з інших причин. Наприклад, навіть значні обсяги вмісту не втратять свої початкові властивості і не запріють, тому що ПП тканина пропускає всередину повітря. У той же час упаковка захищає товари від атмосферних опадів, ультрафіолету, пилу.

Харчова промисловість і торгівля

Мова про ті види поліпропіленових контейнерів, у виробництві яких застосовується тільки первинна сировина — екологічно безпечне і нешкідливе для людини. Продукти всередині не вбирають ніякі запахи, не втрачають свої смакові якості. Вибір МКР досить різноманітний:

  • під зернові культури та продукти переробки зерна;

  • під борошно, крохмаль, сіль, цукор, харчову соду, різні добавки;

  • під тверді сорти фруктів і овочів, заморожені ягоди;

  • під всілякі крупи і макаронні вироби.

Сучасні виробники пропонують м'які контейнери не тільки під сипучу і гранульовану продукцію. У них можна перевозити навіть рідини: соки, сиропи, молоко, мед, соняшникова олія. Такі вироби виробляються з якісних матеріалів, які не пропустять воду і не приведуть до витоку вмісту.

Якщо ви хочете купити біг-беги дрібним або великим оптом, краще відразу звернутися до виробника. Компанія VialPlus виготовленням такої тари займається вже багато років, тому без праці допоможе підібрати той варіант, який вам необхідний.

0
репостів
0
репостів