На Хмельниччині відремонтують дороги

Приємна новина, яка особливо порадує водіїв: служба автомобільних доріг у Хмельницькій області збирається зробити поточний ремонт доріг державного значення. Так, 13 жовтня в електронній системі публічних закупівель Прозоро була опублікована відповідна закупівля. 

Очікувана вартість ремонту складає 256 959 872,40 гривень (з ПДВ). Фінансування відбувається за рахунок Державного бюджету України. 

Планується поліпшити стан доріг:

  • Кам'янець-Подiльський - Сатанiв - Вiйтiвцi - Бiлогiр'я;

  • Чернелiвка - Городок - Смотрич;

  • Гукiв - Дунаївці - Могилiв-Подiльський;

  • Хмельницький - Волочиськ;

  • Гусятин - Городок;

  • Теофiполь-Красилiв - /Н-03/

Загальна довжина ділянок доріг, які будуть ремонтувати, складає 367,3 кілометра. 

Відповідно до проєкту договору, ремонт має розпочатися у січні 2021 року та завершитися до кінця 2023 року. 

Передбачається, що послуги виконуватимуться я згідно з щомісячних планів-завдань, актів дефектів, кошторисною документацією, наданих замовником.

Наразі ще невідомо, хто саме буде надавати послуги з поточного ремонту. Адже відповідно до законодавства закупівля складається з декількох етапів та аукціону, і тільки потім державний замовник обере переможця.  

Сподіваємося, що переможцем виявиться найбільш компетентний постачальник, який якісно та професійно зробить ремонт доріг на Хмельниччині. 

Довідкова інформація. Прозоро - це електронна система публічних закупівель, яка була запроваджена у 2016 році. Головний принцип системи - усі бачать все. Після закінчення тендера в електронній системі можна побачити всю інформацію щодо представлених пропозицій всіх учасників, рішень тендерної комісії, все кваліфікаційні документи і т. П. Ця інформація доступна через зручний модуль аналітики для широкого загалу. 

Такий підхід забезпечує чесні, відкриті, прозорі та ефективні процеси закупівель, а також формує довіру бізнесу до взаємодїї з державою. Крім того, громадськість має можливість проконтролювати ефективність витрачання коштів із Державного бюджету України. 

Prozorro отримала міжнародну премію в сфері державних закупівель Public Sector Procurement Award за створення і впровадження електронної системи з унікальною архітектурою. Розробка цієї системи на базі програмного забезпечення з відкритим кодом була здійснена в партнерстві влади, бізнесу і громадськості і адмініструвалася антикорупційною організацією Transparency International Україна. 

Електронна система публічних закупівель постійно розвивається, вдосконалюється та стає ще більш надійною та захищеною з точки зору інформаційної безпеки. 

0
репостів
0
репостів