Неділя, 23 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка

Через ракетний удар на Шепетівщині, Нетішин, як і Шепетівка, залишився без електрики та води. Лише на другу добу таки вдалось відновити електропостачання, а ще зранку для місцевих організували місця видачі питної води та зарядки гаджетів. Та остання заява міської влади не вселяє оптимізм.

Білогірська громада провела захисника Олександра Грузицького в останню путь
Розділ Події

Сьогодні Білогірська громада провела Олександра Грузицького в останню путь. Близькі, друзі, вчителі, однокласники та всі небайдужі мешканці нашої громади прийшли попрощатися з воїном.

У межах музейних занять, присвячених вивченню українських традицій і звичаїв за допомогою декоративно-ужиткового мистецтва, працівники Музею пропаганди провели майстер-клас з виготовлення народної іграшки - ляльки-мотанки для чотирикласників школи-гімназії.

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій Судилківської сільської ради склала перелік пунктів обігріву на території громади. Пункти організовано з метою запобігання випадкам переохолодження та надання допомоги населенню у період значного пониження температури повітря.

Внаслідок ракетного удару в Шепетівському районі сьогодні нажаль маємо перебої у електро- та водопостачанні. Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства написало оголошення щодо місця, де можна набрати воду.

0
репостів
0
репостів