Розділ Суспільство

На Шепетівщині родинам військовослужбовців вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно

Автор 06 серпня 2024, 14:53

Сьогодні, 6 серпня заступник голови Шепетівської РДА Ольга Лащ, голова Полонської територіальної громади Франц Скримський та т. в. о. начальника другого відділу Шепетівського РТЦК та СП підполковник Олег Кіт вручили державні нагороди сім’ям полеглих військовослужбовців.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі, відповідно до Указу Президента України нагороджено (посмертно):

  • Мосійчука Олександра Вікторовича;
  • Припуту Олексадра Яковича;
  • Комісарчука Бориса Борисовича;
  • Бахуринського Володимира Юрійовича.

Назавжди в строю небесного війська. Навіки в нашій пам’яті. Схиляємо голови перед родинами загиблих! Вічна шана та слава кожному Захиснику!

У цей же день начальник Нетішинської міської військової адміністрації Григорій Олендра зустрівся із членами сімей військовослужбовців, які віддали своє життя у війні з російськими загарбниками. Рідним Героїв він висловив співчуття у зв’язку з непоправною втратою та спільно з представником Першого відділу Шепетівського РТЦК та СП Петром Горобцем вручив державні нагороди, присвоєні, на жаль, посмертно.

Так, згідно з Указами Президента України за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Орденами «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) нагороджено:

  • Воробйова Федора Юрійовича
  • Кирилюка Дмитра Анатолійовича
  • Мартинюка Володимира Івановича

Щирі співчуття усім родинам.

Вічна пам’ять, честь і шана полеглим Героям!

Нетішинська міська військова адміністрація та Шепетівська РВА

Останнє редагування 06 серпня 2024, 15:00
0
репостів
0
репостів