Розділ Спорт

Відбувся чемпіонат міста з тенісу настільного

Автор Олександр Мельник 03 квітня 2017, 16:29
2 квітня 2017 року пройшов відкритий чемпіонат міста Шепетівки з настільного тенісу серед чоловіків. Змагання також були присвячені Всесвітньому дню здоров’я, який відзначається 7 квітня.

На шепетівський турнір також завітали тенісисти з м.Полонного та с.Городище, але, забігаючи наперед , зазначимо, що в підсумку усі сходинки п’єдисталу призерів посіли шепетівчани.

Змагання пройшли у напруженій та непоступливій боротьбі, про що свідчить те, що багато матчів вирішувалося у останній п’ятій партії. Учасники продемонстрували високий рівень майстерності , за яким було цікаво та приємно спостерігати.

В підсумку переможцем турніру став  Клімов Віталій, який пройшов усі етапи турніру, не зазнавши жодної матчевої поразки. Друге місце виборов один з найстарших учасників змагань Колмиков Олександр (1961 р.н.). Третім став Василишин Ігор. Зазначимо, що усі призери є активними учасниками тенісного руху, постійно підтримують свою спортивну форму та приймають участь у змаганнях різних рівнів.  

Призери змагань нагороджені грамотами та медалями ШМЦФЗН «Спорт для всіх». Переможець виборов кубок управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Змагання організовано та проведено спільно ШМЦФЗН «Спорт для всіх» та управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту.

Організатори турніру висловлюють подяку адміністрації Шепетівського НВК№1 за допомогу в проведені заходу.
0
репостів
0
репостів