Неділя, 16 жовтня 2022 — Сайт міста Шепетівка

16 жовтня о 03:19 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в с. Хоросток Ганнопільської тергромади Шепетівського району. На місце події оперативно прибули рятувальники 18 Державної пожежно-рятувальної частини з м. Славута та бійці місцевої пожежної охорони с.Ганнопіль.

Начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков разом з головою Шепетівської районної ради Олегом Кулінським, міським головою Полонного Скримським Францом Францовичом, депутатом Полонської міської ради Валентином Цимбалюком відвідали наших бійців на сході України.

Громадський активіст, учасник АТО, колишній командир добровольчого формування Нетішинської територіальної громади Василь Войцеховський отримав відзнаку Верховної Ради України з нагоди Дня захисників та захисниць України. Про це повідомив начальник Шепетівської РВА Олексій Глушаков.

Ефективність обігрівання будинку багато в чому залежить від правильно обраних дров. Деревина різних порід має свої особливості. Тому одні види дерев підходять для будівництва, тоді як інші - для опалення оселі.

Слава Україні! Розпочалась двісті тридцять п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Генеральний штаб Збройних Сил України опублікував оперативну інформацію станом на ранок 16 жовтня.

0
репостів
0
репостів