Розділ Події

На Шепетівщині відкрили "Учнівську станцію технічного обслуговування"

Автор 16 вересня 2023, 12:26

15 вересня, на базі Нетішинського професійного ліцею було відкрито навчально-практичний центр "Учнівська станція технічного обслуговування". Це ювілейний десятий навчально-практичний центр на теренах Хмельниччини.

Він створений з метою надання майбутнім слюсарям сучасних знань та практичних навичок у сфері ремонту та технічного обслуговування колісних транспортних засобів. Майбутні слюсарі зможуть отримати високі та якісні професійні знання та навчатись з використанням передових сучасних технологій та обладнання.

На урочистий захід зібралось чимало гостей. Серед них - народний депутат України Олена Копанчук, заступник Хмельницької обласної військової адміністрації Володимир Юр'єв, представники профільного департаменту ОВА, директори закладів профтехосвіти області, міський голова Олександр Супрунюк, генеральний директор ВП ХАЕС Андрій Козюра та ін.

Виступаючи перед присутніми, міський голова зазначив, що сьогодні нетішинська громада за кошти свого бюджету закупляє для наших захисників багато автотехніки, яка часто потребує ремонту перед відправкою на фронт. Тому допомога професійного ліцею вкрай необхідна. Він висловив сподівання на плідну співпрацю.

Принагідно, оглянули вже функціонуючі навчально-практичні центри, які облаштовані усім необхідним для відпрацювання учнями практичних навичок та підготовки їх до майбутньої професійної діяльності.

Нетішинський професійний ліцей функціонує протягом 38 років та здійснює підготовку робітників високого рівня кваліфікації з числа випускників загальноосвітніх навчальних закладів, перепідготовку та підвищення кваліфікації працюючих робітників і незайнятого населення. Станом на сьогодні налічує 419 учнів, 17 викладачів та 6 спеціальностей.

0
репостів
0
репостів