Середа, 21 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка

Прокурорами Хмельницької обласної прокуратури до суду направлено обвинувальний акт стосовно 50-річної жительки Шепетівщини за фактом умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Подія сталась у грудні минулого року в с. Коханівка Полонської громади Шепетівського району.

На Шепетівщині відбувся турнір з футзалу серед дітей 10 років та молодших
Розділ Спорт

Днями на Шепетівщині відбувся відкритий турнір з футзалу "KOLOS POLONNE CUP" 2024 серед дітей 2014 року народження та молодших.Цей захід для розвитку дитячого футболу проводиться вже вдруге.

У Шепетівці планують відремонтувати аварійні водогони за майже 8 млн грн
Розділ Бізнес

Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства оголосило два тендери на ремонт аварійних водогонів загальною вартістю 7,73 мільйона гривень. Про це стало відомо з сайту “Прозорро”.

Ще у 17 років він рвався в зону АТО: Ярослав Свєшніков поповнив небесне військо
Розділ Події

Знову жахлива, незворотна трагедія вразила всю Шепетівську громаду, чергова чорна звістка, від якої стискається від болю серце та сковує тіло. Сьогодні у райцентрі попрощалися з гранатометником 3 штурмового відділення З штурмового взводу 1 штурмової роти 1 штурмового батальйону військової частини, солдатом Свєшніковим Ярославом Володимировичем, що повернувся навіки до рідної домівки.

Протягом минулої доби вогнеборці Шепетівщини двічі виїжджали на гасіння пожеж. На одній з них було врятовано чоловіка.

0
репостів
0
репостів