Розділ Культура

У Шепетівці відбулась зустріч дітей пільгових категорій зі Святим Миколаєм

Автор Катерина Купрацевич 23 грудня 2021, 16:09

23 грудня 2021 року у нашому місті відбулася зустріч дітей пільгових категорій зі Святим Миколаєм, яка пройшла в будинку культури. Діти отримали масу незабутніх приємних вражень, святковий настрій, а також солодкі подарунки, які було придбано за кошти міської програми «Діти Шепетівки».

Начальник служби у справах дітей К.Купрацевич передала їм щирі вітання та найкращі побажання від міського голови Віталія Бузиля.

Кожна дитина і доросла людина з нетерпінням чекають свята Нового Року. Ялинка, подарунки, феєрверк, здійснення мрії, святковий настрій — із такими словами у більшості людей асоціюється новорічне свято. Мабуть, кожен хотів би, щоб цей Новий рік пройшов незабутньо, чарівно, неповторно… Всі люди в душі є мрійниками. Кажуть, якщо в Новий рік загадати бажання – воно обов’язково здійсниться.

Не обминув радісний, святковий настрій і дітей пільгових категорій нашої громади. Адже Новий рік — це свято, коли чудеса трапляються кожну хвилину. Всі діти з нетерпінням чекають дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка зі святим Миколаєм, подарунками, яскраво-казковою виставою, та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки.

Начальник служби у справах дітей Катерина Купрацевич

0
репостів
0
репостів