П'ятниця, 24 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині відкрили меморіальні дошки двом загиблим захисникам
Розділ Події

Сьогодні, напередодні дня Національної гвардії України, відбулося відкриття меморіальних дошок випускникам Крупецького ліцею - Кравчуку Михайлу та Крачковському Євгенію, які героїчно загинули, захищаючи рідну землю.

Крадієм виявився 19-річний місцевий житель. На рахунку зловмисника десяток крадіжок акумуляторів. За скоєне йому доведеться відповідати перед судом за ч.4 ст.185 ( Крадіжка, вчинена повторно, в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України.

На Шепетівщині проводжали у вічність захисника Євгена Панчука
Розділ Події

Сьогодні, 24 березня 2023 року Грицівська громада знову в жалобі. Віддаючи шану та славу, небайдужі мешканці села Сасанівка та всієї громади навколішки проводжали в останню путь героя - захисника Євгена Панчука.

СБУ викрила 49-річного громадянина рф, який перебував у міжнародному розшуку за злочини, пов’язані зі зброєю та наркотиками. На території України чоловік перебував нелегально.

23 березня міський голова Віталій Бузиль провів чергове засідання сесії міської ради. У ході засідання депутати розглянули 50 питань порядку денного. Детальніше про них розповіли у пресслужбі Шепетівськохї міської ради.

Вчора, 23 березня, близько 23:00 години до Шепетівського райуправління поліції звернулась мешканка с. Городище із проханням допомогти розшукати сина. Напередодні хлопчик пішов рибалити на місцеву водойму, але додому так і не повернувся.

Аграрії області приступили до сівби ярих культур, на Шепетівщині сіяти будуть на наступному тижні
Розділ Бізнес

З настанням сприятливих погодних умов агроформування всіх форм власності Хмельниччини приступили до сівби ярих культур урожаю 2023 року, яких намічено посіяти в межах 850 тис. га, з них ранні зернові культури будуть посіяні на 75 тис. гектарів.

У Хмельницькому поліцейські психологи навчають добровольців штурмової бригади «Лють» працювати в команді та довіряти один одному. Під час курсу молодого бійця поряд із заняттями з тактики та вогневої підготовки з добровольцями штурмової бригади «Лють» постійно працюють психологи, які допомагають бійцям адаптуватися та навчають їх працювати в команді.

Служба безпеки зібрала обґрунтовані докази вини ще одного прихильника «руZького міра», який надавав державі-агресору інформаційну підтримку в підривній діяльності проти України.
Мешканець Нетішина з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну активно підтримував дії путінської влади.

0
репостів
0
репостів