Понеділок, 27 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

За скоєне трьом жителям Рівненської області може загрожувати до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна. Наразі обвинувальний акт за ч. 4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України вже скеровано на розгляд суду.

Військовослужбовці змагались на чемпіонаті Шепетівської міської територіальної громади з волейболу
Розділ Спорт

25 березня 2023 року відбувся чемпіонат Шепетівської міської територіальної громади з волейболу серед військовослужбовців та силових структур міста. Матчі між командами проходили до двох перемог по партіях.

Перед вихідними, завдяки теплим погодним умовам, Служба автомобільних доріг у Хмельницькій області змогла приступити до ліквідації вибоїн гарячою асфальтобетонною сумішшю на Шепетівщині на автошляху T-23-09 Шепетівка - Чуднів – Бердичів, відрізок км 0 – км 5, від виїзду з м. Шепетівка до с. Судилків.

У Шепетівці військовим показували основні методи радянсько-російської пропаганди
Розділ Культура

У Музей пропаганди на оглядову екскурсію постійної експозиції завітали строковики. Розпочали з найголовнішого – обговорення та спростування радянсько-російської пропаганди ХХ століття, яка мала вплив на історію України та події тих часів.

На Шепетівщині відбувся міжобласний турнір з волейболу серед дівчат
Розділ Спорт

25 березня в спортивному залі Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи та у спортивному залі Ізяславського ліцею № 2 імені О.Кушнірука відбувся міжобласний турнір з волейболу серед дівчат 2008 р.н. та молодших, присвяченого пам'яті тренера-викладача Ізяславської дитячо-юнацької спортивної школи Кожевникова О.М.

У селі Плесна Міжнародний день театру відзначали на сцені
Розділ Культура

25 березня, напередодні Міжнародного дня театру у філії «Будинок культури с.Плесна» відбулись театральні зустрічі. Учасники заходу заглибились в історію діяльності народного Плесенського театру з моменту створення та до цього часу.

На Шепетівщині поліцейські оперативно розшукали п'яного водія, який травмував велосипедиста та зник з місця події. Дорожньо-транспортна пригода сталась вчора, 26 березня у місті Полонне. Повідомлення про наїзд на велосипедиста надійшло на лінію «102» близько 12:00 години.

0
репостів
0
репостів