Четвер, 23 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка
Через дедалі частіші підпали сухостою в ОВА збирали "надзвичайну комісію"
Розділ Події

Сьогодні у Хмельницькій обласній військовій адміністрації відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Провів його перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін. До участі у засіданні також долучилися заступники начальника ОВА, члени обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій, керівники місцевих комісій, керівники окремих відомств, установ області, голови РВА та ТГ.

У Шепетівському районі виставили на продаж спиртзавод
Розділ Бізнес

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило аукціон з продажу єдиного майнового комплексу державного підприємства "Ганнопільський спиртовий завод". Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

У Шепетівці тривають роботи по знезараженню питної води у громадських колодязях. Сьогодні Шепетівська міська рада оприлюднила список вулиць, де будуть проводитись роботи фахівцями ШРЕП завтра.

Хмельницькою обласною прокуратурою виявлено факт неправомірної передачі Судилківською сільською радою в оренду для сільськогосподарських потреб двох земельних ділянок загальною площею 147 га, що розташовані в межах регіонального ландшафтного парку «Мальованка» у Шепетівському районі.

ТОВ «Хмельницькгаз Збут» оштрафували на 850 тис. грн.
Розділ Бізнес

22 березня 2023 року на своєму засіданні НКРЕКП розглянула питання про підсумки планової перевірки щодо дотримання ТОВ «ХМЕЛЬНИЦЬКГАЗ ЗБУТ» вимог законодавства та Ліцензійних умов провадження господарської діяльності з постачання природного газу.

У Шепетівці відбувся фестиваль «Тато, мама, я – спортивна сім’я»
Розділ Спорт

22 березня у Шепетівській міській територіальній громаді відбулися щорічні, традиційні спортивні сімейні старти «Тато, мама, я – спортивна сім’я». Міські змагання — є одним з етапів Всеукраїнського фестивалю.

22 березня до оселі жительки райцентру, пошкодивши вікно, заліз незнайомець. Підозрілий шум у житловому приміщенні привернув увагу жінки, яка у цей час працювала в офісній частині будинку. Заявниця відразу звернулась на «102» та повідомила про ситуацію рідних.

Вчора, 22 березня, 95 педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Хмельницької області отримали по сучасному ноутбуку. Серед них і багато педагогів з Шепетівщини.

0
репостів
0
репостів