Вівторок, 14 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

У вівторок, 14 березня, Кабінет міністрів погодив звільнення голови Хмельницької обласної державної адміністрації Сергія Гамалія. Про це повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Рішенням суду задоволено позов Шепетівської окружної прокуратури про визнання протиправною бездіяльності Нетішинської міської ради і зобов’язання вжити заходів щодо державної реєстрації права власності на об’єкти вартістю понад 513 млн грн.

Швейцарський Благодійний фонд Kwiten Association передав Славутській міській лікарні сучасний дизельний генератор потужністю 250 кВ. До комплекту генератора входить також пристрій автоматичного включення резерву, він здатний підключити живлення від обладнання до мережі лікарні, коли відсутнє електропостачання.

На початку березня, надвечір, жителі міста Славута звично пішли викидати сміття у найближчий смітник, але зазирнувши у смітник жахнулися - у сміттєвому баку лежала частина правої ноги. На місце події вони відразу викликали правоохоронців Шепетівського районного управління поліції.

Судилківська громада знову у жалобі, знову трагічна звістка з фронту: стало відомо, що 11 березня 2023 року на Донеччині обірвалося життя нашого земляка, жителя с.Городище Заремби Віктора Юрійовича, 1982 року народження.

0
репостів
0
репостів