Понеділок, 13 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка
На Шепетівщині будівництво нового житла впало вдвічі
Розділ Бізнес

У 2022 році в області прийнято в експлуатацію 282,7 тис.м2 загальної площі житлових будівель, що на 17,3% менше, ніж в 2021р. Найбільше падіння будівництва зафіксовано у Шепетівському районі - на 50,9% менше, ніж торік.

На Хмельниччині за розбещення малолітнього хлопчика до 6 років за ґратами засуджено 66-річного чоловіка. Ювенальні прокурори Хмельницької обласної прокуратури довели у суді вину громадянина, який розбещував малолітню дитину (ч. 2 ст. 156 КК України).

У Судилкові попрощалися із воїном бригади «Холодний Яр» Ребекевшою Сергієм
Розділ Події

Вчора, 12 березня, Судилківська громада попрощалася з Ребекевшою Сергієм Вікторовичем, мужнім, хоробрим захисником України, воїном бригади «Холодний Яр». Про це повідомили на сторінці сільської ради.

Сьогодні дружині загиблого Героя з Полонської територіальної громади вручили нагороду. Сава Олійник загинув 11 червня 2022 року на Харківщині під час виконання бойового завдання.

На Шепетівщині протягом тижня виявлено 50 випадків захворювання на COVID-19 (на 31% більше, ніж попереднього тижня), з них три дитини. З загальної кількості захворівших 6 потребували госпіталізації.

Судилківчанка виграла на аукціоні закинутий палац культури у Трускавці за 46 млн грн
Розділ Бізнес

За будівлю палацу культури «Мир» на околиці Трускавця, яку виграли на аукціоні, мають заплатити 46 млн грн. Це у 46 разів дорожче за стартову ціну. Переможницею аукціону неочікувано стала мешканка села Судилків Шепетівського району.

На Хмельниччині слідчі встановлюють обставини ДТП, у якій травмувався 10-річний хлопчик. Дорожньо-транспортна пригода сталася 11 березня близько 11.20 години в м. Ізяслав по вул. Шевченка.

Днями у Хмельницькому відбулося урочисте підведення підсумків акції по збору україномовної літератури для бібліотеки української книги у місті Валенсія (Іспанія). Під час заходу найактивніших учасників акції подяками від БО “Захисти Хмельниччину” відзначив заступник начальника ОВА Володимир Юр’єв та керівник фонду Олена Полянська.

0
репостів
0
репостів