Середа, 29 березня 2023 — Сайт міста Шепетівка

На Хмельниччині перед судом постане жінка, що спричинила ДТП із двома загиблими. Сьогодні обвинувальний акт вже скеровано на розгляд суду.

Намагаючись приховати вбивство співмешканки та уникнути відповідальності, яке він вчинив ще в жовтні минулого року, 42-річний зловмисник вивіз тіло жінки до лісу де закопав. Майже пів року зловмисник розповідав всім, що жінка пішла від нього і вони разом більше не живуть. Навіть після виявлення її тіла, він продовжував заперечувати причетність до її смерті, і розповідав свою версію її зникнення.

У Нетішині з нагоди професійного свята віншували нацгвардійців
Розділ Події

Вчора, 28 березня, на Хмельницькій АЕС з нагоди провесійного свята урочисто вітали бійців Національної гвардії України, які виконують функції з охорони енергопідприємства. День Національної гвардії України відзначаєтсья щорічно 26 березня.

Хмельницьким окружним адміністративним судом задоволено позов Хмельницької окружної прокуратури до селищної ради про виплату дітям пільгової категорії одноразової грошової допомоги.

29 березня об 11:41 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в закладі харчування «Picolino 2.0» на вул. Проскурівській, що в обласному центрі. Відразу на місце події направили чергові відділення надзвичайників 1 Державної пожежно-рятувальної частини міста.

Служба безпеки викрила нові факти, які підтверджують, що рф залучає неповнолітніх до підривної діяльності проти України. Причому це відбувається навіть в умовах війни.

За результатами розгляду судом обвинувального акту щодо місцевого жителя, раніше судимого за вчинення тяжких злочинів, визнано винним у грабежі, вчиненому повторно, в умовах воєнного стану (ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України).

А нещодавно саме в ДУ "ТМО МВС України по Хмельницькій області" відбувся завершальний етап чотиримісячної підготовки лікарів з фізичної реабілітації поранених бійців системи МВС та Міноборони.

Завдяки новим технологіям лікарі-травматологи КНП “Шепетівська багатопрофільна лікарня” отримали доступ до більш безпечних методів проведення операцій і діагностики, таких, як артроскопія. А потужна діагностична база, постійне вдосконалення навичок, упровадження новітніх протоколів обстеження та лікування, використання сучасного технічного оснащення – забезпечує якісну, комфортну, швидку, а головне – ефективну, медичну допомогу пацієнтам.

0
репостів
0
репостів