- Дописи: 24
- Подяка отримана: 5
Ну да, податків не платять, податкова за подачками не ходить, ще й заробіток який реально не підрахуєш і не ведеться точна бухгалтерія. Колосальний бізнес. А дати подачку в дит будинок, то завжди ласкаві.Dred пише: омг. Які всі ці доводи банальні. Молодий чоловіче, ви знаєте скільки він дитячих будинків кормить? Чому ви всі не кажете таке політикам та народним виборцям?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Dred пише: post=101456]
Розкажи нам, що на твою думку повинна робити Церква. Просвіти нас.
І ящо я спитаю про конкретизацію злодіяннь перед людством, ти почнеш розказувати про інквизіцію, я вгадав?Юрий пише: [
Церква (як і люба релігія) має таке саме відношення до Бога, яке я маю до церкви. Тому краще що вона може зробити, це щезнути з лиця землі. Але перед тим відповісти за всі свої злодіяння перед людством.
Так бачу!
Михайло Ворончук пише: Юра, ти якої релігії? Не сєктант часом?
Некремлебот пише: І знов за рибу гроші... Ну не одне і те саме "церква" та "релігія", не одне!
Церква - це структура зі своєю ієрархією. І коли ми говоримо про злодіяння церкви перед людством, мова йде не про вибрики деяких місцевих священників, а про злочинні дії, які проводились з відома або одобрені головю цієї структури.
Що стосується затвердження христіяньства на КР (хоча це трошки самонадіяно - прирівнювати його до злодіяннь перед усім людством) - це взагалі була полтиічна дія, за яку не з церкви питати треба)))
До речі, рідновірці теж перших христіян добряче і спалювали, і гонили, і нищили.
Dred пише: Якщо хтось каже, що він язичник, я йому відвкрто сміюсь в лице. Не знайдеться на всьому білому світі людина, яка знає всі стародавні обряти цієї релігії та культури.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua