- Дописи: 44
- Подяка отримана: 6
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Юрий пише: Може хтось підскаже, що оце
опудалостворіння і таоху...шаструктура в якій воно служить, зробило для того, щоб в країні закінчилась війна?
Островський О.В. пише: Коли попи МП відмовляються відспівувати наших вйіськових
Не часто, рази 4 на рік ходжу до церкви (або до батюшки Анатолія в церкву по вул.Українська або в Храм по пр.Миру) жодного разу з 2014 року не почув про "руський мир"... Може є якісь тайні збори, на які я не попадаюОстровський О.В. пише: коли по неділях втирають про руський мир, то якої ще реакції чекати від людей?
Михайло Ворончук пише: Закінчувати війни мають ті, хто їх починав. Церкви обох патріархатів, звичайно, гарно кровопрлиттю посприяли, але назвати їх основними винуватцями не можна.
ЗІ. Я захищаю православні церкви... Ульот))) А ще, судячи з, прям таки, ненависті до релігій, бачу що їм таки скоро кінець
Ну у Анатолія я впевнений, що нічого такого не було. А от по Миру таким раніше страждали, зараз заспокоїлись трішки.Не часто, рази 4 на рік ходжу до церкви (або до батюшки Анатолія в церкву по вул.Українська або в Храм по пр.Миру) жодного разу з 2014 року не почув про "руський мир"... Може є якісь тайні збори, на які я не попадаю
Це я в смислі до чого я докотивсяА хто тут писав, що ти їх захищаєш?
Я не говорив про ту чи іншу, а про знищення релігії як явища. 18-ий розділ останньої з книг Біблії - Обьявлення, або Апокаліпсис, по грецьки. Там така подія передбачена.оцінювати тривалість існування тієї чи іншої релігії
Михайло Ворончук пише:
Це я в смислі до чого я докотивсяА хто тут писав, що ти їх захищаєш?
Я не говорив про ту чи іншу, а про знищення релігії як явища. 18-ий розділ останньої з книг Біблії - Обьявлення, або Апокаліпсис, по грецьки. Там така подія передбачена.оцінювати тривалість існування тієї чи іншої релігії
Symbioz пише:
Юрий пише: Може хтось підскаже, що оце
опудалостворіння і таоху...шаструктура в якій воно служить, зробило для того, щоб в країні закінчилась війна?
цікаво, що ти зробив для цього...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua