Так, дійсно!!! Не знаю, хто є автором теми але дуже вдячна йому за те, що піднято таке питання!!! Можу сказати, що автор цих рядків далеко не єдиний, кого просто "кинули" з оплатою праці!!! Дійсно, навіщо ж магазину платити працівникам, якщо можна взяти на два тижні на безоплатний випробувальний термін,а потім не заплатити. Хоча, спочатку вони слізно обіцяли, що платитимуть і не треба укладати ніякого письмового договору про те, що дана людина знаходиться в них на роботі. Хоча, за законом, згідно КЗоТ України у статті 26 та 64, трудовий договір повинен бути укладений за будь-яких умов!!!!Більше того - повідомляючи про те, що випробувальний термін не пройдено, господарі магазину переходили на особистості і принижували стажера, не маючи для цього ніяких підстав і їхня думка є суб"єктивною!Та це ще далеко не все, що можна сказати про наш "вельми шановний" "Білий вітер". Покупці там теж обмануті, при чому дуже навіть жорстоко! Всі відвідувачі цього магазину, з ким повелися не гідно і хто буде читати ці рядки, мене зрозуміють!!!Наприклад, при власноручній збірці комп"ютерного системного блоку - там не встановлюють кулери, що відповідають за охолодження системи і це приводить до неякісної роботи, або взагалі до поломки. Коли людина звертається в сервіс з проханням відремонтувати товар, замість того, щоб усунути проблему, сервісник займається чимось, що ніяким чином не стосується даної проблеми, а робить те, що принесе більший заробіток магазину і завдяки чому та сама людина звернеться невдовзі ще раз!!! І це далеко не весь перелік. Так, можливо там найнижчі ціни, але й товар найнижчої якості!!! Прохання не залишатись осторонь та не вестись на провокації!!!!!! будьте уважні, адже з економивши сьгодні - ви втратите завтра вдвічі більше!!!!!!!