Розмір шрифту: +
1 minute reading time (237 words)

Вітаємо з Великоднем!

Вітаємо з Великоднем!

Ми рідко від імені редакції сайту вітаємо зі святами, тому що для багатьох такі привітання перетворились в якийсь рядовий ритуал, без жодних емоцій та посилів. Шпальти газет вже завалені поздоровленнями депутатів, чиновників чи бізнесменів, які із року в рік не змінюються. Воно і не дивно, адже всі вони здебільшого скопійовані з інтернету, ці слова не лунали з вуст тих людей, чий підпис стоїть під тими привітаннями.

Ми не хочемо перетворюватись на них. Тут не буде віршованих рядків, гарних літературних словосполучень чи банальних слів. Скажемо коротко те, що дійсно хотіли би побажати вам в це світле свято.

В ці дні у кожного з вас є можливість відкинути побутові хлопоти та робочі проблеми, не заглядувати до новинних стрічок, не залипати годинами у соціальних мережах. Приділіть свій час близьким: дітям, батькам, бабусям та дідусям...Не марнуйте цю можливість.  Останні роки в нашій країні дуже напружені і багато хто з нас перегорає, здається. Але самі такі свята дозволяють зупинитись і обдумати те, що дійсно важливо, побачити те, що не бачив через щоденні робочі будні.

І як в цей день воскрес Христос, так і кожен з нас може відкинути все другорядне та неважливе, постати перед новим днем зі світлою головою, чистими помислами та ясним поглядом у майбутнє. Нехай свята надихнуть вас на нові звершення. Нехай жодна перепона не зможе зупинити вас на шляху до мети.

Миру всім нам, здоров'я та благополуччя. Не допускайте зла поряд себе і в собі. Христос воскрес! Воістину Воскрес!

Іноді треба вміти цінувати те що маємо
У Хмельницькій області 25 вакансій суддів до місце...

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 18 квітня 2024

0
репостів
0
репостів