Вступ
Групи (10)
Recent Comments (1765)
Закріплені записи
Остання Активність
  • Dj Os подякував користувача RuslanUA за пост на форумі, Ціни на продукти харчування в Україні та Польщі
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Dj Os подякував користувача myron за пост на форумі, Футбольне поле зі штучним покриттям біля 7 школи
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • 0
    0
    0
    0
    0
    0
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Dj Os подякував користувача MestniyIvan за пост на форумі, !!!НОВА ПОШТА РОЗРАХУНКИ КРЕДИТКОЮ
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • З цієї новини лише поржати можна, далекоглядні висновки з нічого. По хорошому, в кінці заголовку має бути знак питання.
    Звичайно в...
    1. Подивитися відповідь
    2. Перегляд теми →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Dj Os завантажив(ла) нове відео
    Здоровий шкільний ланч від Мирослави
    Привіт усім ! Я Мирослава , навчаюся в Грицівському ліцею в 10 класі . Я вирішила приготувати шкільний ланч ,але з рестораною презентацією . Детальний рецепт : Гарбузові млинці: 200 г гарбузи 2 яйця 10 г цукру 10-15 мл олії 70-80г борошна".. Привіт усім ! Я Мирослава , навчаюся в Грицівському ліцею в 10 класі . Я вирішила приготувати шкільний ланч ,але з рестораною презентацією . Детальний рецепт : Гарбузові млинці: 200 г гарбузи 2 яйця 10 г цукру 10-15 мл олії 70-80г борошна 150-160 мл молока Начинка: 2 яблука Морква Кориця Цукерки : Грецькі горіхи Олія Цукор Кунжут Кулінарний мох: 1 яйце 30 г кулінарної глюкози 12 г цукру 25 г борошна 5 г розпушувача для тіста Барвник Карамелізація: 100 г цукру 45г кулінарної глюкози Вода Грецькі горіхи Яблука Морква Кориця Презентація : Мигдальні пелюстки (підсмажити ) Насіння чіа Смородина Кориця Млинці: 1.Гарбузу запікаємо . Потім подрібнюємо у блендері і перетираємо через сито. Має вийти 150 г пюре. 2. Додаємо яйця і збиваємо , додаємо цукор і просіяне через сито борошно. Перемішуємо до однорідної консистенції .Додаємо молоко і розмішуємо , а також додаємо олію . 3. Розігріваємо сковорідку і скажемо ці млинці ,як звичайні . 4. Млинці мають залишатися оранжевими, не засмаженими. 5. Далі за допомогою круглої формочки вирізаємо кружечки. Начинка: 1. Яблука очищаємо від шкірки і видаляємо серцевину . І нарізаємо жюльєном (соломка ) 2. Для того щоб яблука не потемніли потрібно у воду додати лимонний сік і потім додаємо яблука . 3.Моркву очищаємо . І за допомогою овочечистки робимо слайси і також їх нарізаємо жюльєном . 4. На млинець викладаємо трішки яблук та моркви і посипаємо корицею . 5.Замотуємо у рулетик . Цукерки : 1. До горіхів додаємо трішки олії і перебити у блендері .Суміш має бути схожою на пластилін . Можна додати трішки цукру або кураги/ізюму. 2.Робимо маленькі кульки і посипаємо їх кунжутом . Кулінарний мох : 1. Яйце збиваємо з цукром . Додаємо глюкозу і ще збиваємо. Можна додати будь-який барвник .Потім додаємо просіяне борошно і розпушувач для тіста і за допомогою силіконової лопатки обережно перемішуємо тісто ( маса має залишитися повітряною ) 2. Нам потрібно 3 паперових стаканчики. Все тісто ділимо на 3 стаканчики . Готуємо у мікрохвильовці декілька хвилин . 3. Мох має охолонути і тоді ми дістаємо його з стаканчиків . Карамелізація: 1. На холодну сковорідку /сотейник даємо цукор , глюкозу і трішки води. Цю суміш не можна мішати . 2. Яблука нарізаємо кубиками . 3. Моркву нарізаємо слайсами за допомогою овочечистки. 4. Коли карамель буде світло- коричневого кольору додаємо моркву , яблука і горіхи. 5. Вони мають карамелізуватися (стати золотистими , покритися карамеллю ) . Також додаємо трішки кориці . Презентація: 1.На тарілку виложуємо 3 млинці і 2 цукерки (див.на відео) 2. Біля цукерок кладемо мох і мох посипаємо насінням чіа . 3. На млинці викладаємо смородину . 4.Додаємо карамелізовані яблука , горіхи та моркву . 5.Посипаємо мигдальними пелюстками та корицею . І наша презентація готова . Смачного! #HealthySchools_UA ,#HS_UA Мій інстаграм :@muroslava_standartyuk Facebook :Muroslava Standratyuk Ще
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
  • Вирішили і ми перевірити що ж це таке ця Халабуда:)
    Повторюватись не буду, про те що там є всередині писали вже в цій темі.

    Єдине,...
    1. Подивитися відповідь
    2. Перегляд теми →
    0
    0
    0
    0
    0
    0
    Запис знаходиться на модерації
    Запис успішно опублікований. Тепер вона буде видна в стрічці активності.
Ще немає активностей які можна відобразити
Unable to load tooltip content.