Розмір шрифту: +
1 minute reading time (163 words)

Тепло сердець можна відчути і за тисячу кілометрів

Тепло сердець можна відчути і за тисячу кілометрів

Сьогодні, як завжди, гортав стрічки новин у соціальних мережах. На очі трапився пост нашої землячки із зони АТО, який навіяв трішки оптимізму у депресивну буденність. А процитувати його тут я хочу не дарма, адже це приклад, як знаходячись тут у спокійній та мирній провінції ми абсолютно безкоштовно можемо допомогти нашим бійцям та надихнути їх на подальшу боротьбу з окупантом. Особливий привіт дітям села Коськів та Судилків.

Однією з приємностей вчорашнього дня була зустріч з Земляками. Вони приїхали не з порожніми руками, привезли з собою дитячі малюнки, прапор, передачку з мед. засобами.ДЯКУЮ !!!Ви просто не повірите, яка я була рада коли читала на розвороті малюнків від кого вони, а саме, мені попали малюнки з Коськовецької ЗОШ, Шепетівського р-ну, Хмельницької обл. та прапор Судилківської ЗОШ, Шепетівського р-ну, Хмельницької обл. ДЯКУЮ ВАМ ВЕЛИКЕ!!!!!!!!!!!!

Анна Федорчук має позивний «Пума», вже п’ятий місяць поспіль перебуває в зоні АТО. Служить у складі 90-го батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади. Дівчина захищає східні рубежі України, хоча їй нещодавно лише 21 рік виповнився.

Показую дівчині парк і музей М. Островського
День незалежності разом з... Йоганом Бахом

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Четвер, 25 квітня 2024

0
репостів
0
репостів