Розмір шрифту: +
1 minute reading time (261 words)

Підсумки збору пожертв на розвиток сайту

Підсумки збору пожертв на розвиток сайту
Минув місяць з того моменту як ми оголосили про збори пожертв на розвиток сайту від наших відвідувачів. Як і обіцяли звітуємо про підсумки перед вами.Отже вдалося зібрати 766 грн. Найбільна пожертва становила 333 грн, найменша 10 грн. Звичайно цих коштів не вистачає і на тиждень діяльності сайту, але нам приємно, що є люди, які цінують нашу роботу і готові за неї платити. Ми щиро вдячні за пожертву, саме це дає стимул працювати надалі та не опускати руки, так ми розуміємо, що комусь потрібні.

Хоч сума здається і маленькою, але за цей час до нас звернулись нові рекламодавці, які і дали змогу втримати сайт на плаву цього місяця. Тому щиро хочеться подякувати їм і побажати успіхів у їх бізнесі.

Є звичайно люди, які вважають, що ми прибідняємся, мовляв як це ЗМІ з такою аудиторією може бути збитковим. Але це все через те, що люди не розуміють за рахунок чого існують інші видання. Левову частку прибутків вони отримують за приховану рекламу - "джинсу", яку ми принципово не розміщуємо, хоч повірте пропозиції отримували не раз.

Але завдяки вам, наші читачі, ми вистоємо до тих часів, коли і інтернет-ЗМІ стануть прибуткові, без жодних недобросовісних методів заробітку. Адже ваша довіра вартує значно більше, ніж моментальна нажива, з подальшою втратою репутації. Статистика річ вперта: коли наша аудиторія постійно збільшується, а у інших шепетівських видань вона постійно зменшується, то це лишній раз переконує, що ми обрали правильний шлях розвитку.

Отож ще раз хотіли би подякувати всім тим, хто допомагав. Закликаємо при можливості продовжувати це робити і надалі за допомогою спеціальної кнопки на сайті, а також розповідайте про нас своїм друзям, родичам, сусідам... 



Как шепетовчанин поехал в кругосветное путешествие...
Концерт за концертом - відновлюємо стадіон

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
Вівторок, 23 квітня 2024

0
репостів
0
репостів