Розмір шрифту: +
2 minutes reading time (441 words)

Безкоштовна реклама

Безкоштовна реклама

На цей пост мене надихнула пані, яка розмістила повідомлення рекламного характеру в нашому пабліці Вконтакті та дуже обурювалась, що її повідомлення було видалено і запропоновано розміщувати рекламу як і всі. 

Звичайно цей випадок був би не вартий поста в блозі, якби з подібними випадками я не стикався постійно. Майже щотижня ми отримуємо пропозиції опублікувати рекламу того чи іншого бізнесу. Але як тільки мова заходить за оплату, то людина або пропадає, або дивується чому реклама платна.

Доходить іноді навіть до смішного - представник одного з нічних клубів міста, пропонував безкоштовно рекламувати їх паблік у соціальній мережі, а за це вони роблять безкоштовний пропуск для мене в той клуб.Сміх Ніби я вісімнадцятирічний студент, який живе від стипендії до стипендії.

А ще окремо хочеться відзначити намагання відверто "кинути" нас із збоку всеукраїнської мережі 
клінік „Новий Зір”. Які майже тиждень мучали нас узгодженнями макету рекламного матеріалу та хотіли щоб ми опублікували спочатку його, а вони вже потім за нього заплатять. Коли вони зрозуміли, що без грошей ніхто нічого публікувати не буде, то і раптом як виявилось і реклама із їх слів їм стала не потрібна. Але я вважаю, що потрібна, бодай і антиреклама, тому і пишу публічно про цей випадок без замовчування імен.

Та навіть не це є метою даного поста. Як я писав вище, пані обурювалась чому реклама на нашому сайті має бути платною, але мене просто вбила її аргументація - "ви не газета, де ще потрібно витрачатися за папір та друк, тому і реклама має бути безкоштовна". Тобто в очах певних "бізнесменів" та "бізнесвумен" сайт зараз ніщо інше як просто місце для публікації реклами. Їх не цікавить як цей сайт здобував аудиторію, які кошти та людські сили вкладалися в їх розвиток, скільки часу витрачають автори на написання матеріалів, скільки грошей коштує технічна підтримка роботи ресурсу. Вони впевнені в тому що сайти, газети, пабліки в соціальних мережах зобов'язані публікувати інформацію про їх бізнес лише тому, що вони попросили і їх бізнес такий унікальний, що ми просто не обійдемось без публікації про нього. 

Що цікаво то те, що такі погляди зустрічаються лише у шепетівських "бізнесменів". Рекламодавці із інших міст з радістю замовляють рекламу і цілком задоволені результатами.

То чи неможливо безкоштовно розмістити інформацію на сайті Шепетівки? - Ні звичайно. Безкоштовно можна розміщувати приватні оголошення, інформацію про ваш заклад в каталозі Шепетівки, ваш захід в нашій афіші. Більше того ці повідомлення автоматично публікуються в наших пабліках у соціальних мережах. А ще ми з радістю дозволяємо рекламувати свою діяльність майстрам та закладам культури нашого міста.

Для всіх інших раджу ознайомитись з розцінками на рекламу - http://shepetivka.com.ua/reklama-na-saiti.html

Як ви вважаєте, чи вірно ми підходимо до цього питання? Чи можливо у вас є якісь зауваження? Буду дуже вдячний за ваші коментарі.

 

 

Виборність суддів
Эвтаназия по-русски

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 26 квітня 2024

0
репостів
0
репостів