Розмір шрифту: +
1 minute reading time (154 words)

Адміністраторський куточок 2

Щось з бурхливими подіями двох останніх місяців я геть забув повідомити вас, що на сайті встановлені нові рекорди з відвідуваності.Так 20 лютого у нас було 3190 відвідувань, це при тому що в той день сайт двічі падав через надмірне навантаження, ми не очікували такого напливу шепетівчан.
Взагалом того тижня було аж 12000 відвідувань, що не може нас радувати. Загалом зараз щотиженя ми маємо близько 5000-6000 відвідувань.b2ap3_thumbnail_thumb2-5ee16892c3510a2ca022895b2abbd4bc.jpg
Хочу всім подякувати за довіру, дійсно приємно що наша праця не проходить дарма і ми маємо змогу доносити інформацію до такої кількості людей. Але вже вкотре повторюю, що хотілось би більшої віддачі в якості активності в коментарях та на форумі. А то ще 5 років тому наш сайт відвідувало значно менше шепетівчан, але тим не менш коментарів та постів на форумі було на порядок більше.

Не лінуйтесь і проявляйте свою активність, адже лише так ми будемо відчувати чого бажає відвідувач нашого сайту і рухатись у вірному напрямку. Давайте разом будувати сайт нашого рідного міста.

Хотят ли русские войны с Украиной
Прокляте місце для панотців

Читайте також:

 

Коментарі

Немає створених коментарів. Будь першим хто залишить коментар.
Вже зарегистрированны? Увійти на сайт
П'ятниця, 29 березня 2024

0
репостів
0
репостів