Розділ Суспільство

Сьогодні шепетівський водоканал ліквідовує аж 9 аварій, можливі перебої з водопостачанням

Автор 01 серпня 2024, 17:42

Серпень розпочався досить «гучно» у плані аварійних ситуацій на водопровідних мережах, оскільки сьогодні у нашій громаді одночасно їх виникло аж 9 різної складності. Про це повідомило Шепетівське комунальне підприємство водопровідно-каналізаційного господарства.

Наймасштабніша з них сьогодні ліквідовується нашими майстрами по вул. Українська. Тимчасово призупинено водопостачання по вул. Українська, пр. Миру, вул. Пилипа Орлика, Рубіжна та на прилеглих до них у цьому мікрорайоні.

Земляні роботи вже сягнути вглиб на висоту близько 3 м, та потребують непростих інженерних рішень. Складнощів також додають й суміжні інші мережі, що прокладені через дану аварійну ділянку.

Закликаємо бути уважними та обережними поруч з ділянкою, де проводяться аварійні роботи. Сподіваємось на ваше розуміння, оскільки можливо перебої з водопостачанням.

Оновлено

Роботи по ліквідації аварії на водопостачальних мережах завершено! Систему водогонів запущено в тестовому режимі. Вода у мережах набирається поступово, також певний час може спостерігатися зниження тиску.

Повідомляємо, що технічні, та вподальшому облаштувальні роботи на вказаній ділянці по вул. Українська будуть продовжені з 5 серпня та триватимуть ще декілька днів. У звʼязку з цим, закликаємо усіх пішоходів і водіїв бути уважними та обережними поруч з обгородженою ділянкою на дорозі.

Бережіть себе та близьких!

Останнє редагування 01 серпня 2024, 20:06
0
репостів
0
репостів