Розділ Спорт

У Шепетівці відбувся футбольний матч пам’яті Миколи Огородніка

Автор 30 травня 2024, 14:07

26 травня на спортивному майданчику зі штучним покриттям Шепетівської гімназії №2 відбувся футбольний матч між командами «Темп» та «Локомотив» присвячений пам’яті Миколи Огородніка. Гра видалася досить напруженою та видовищною.

Перший тайм був багатим на удари по воротах та голи. У підсумку команда «Темп» лідирувала з рахунком 5:4.

У другому таймі напруга була неймовірною, так на початку тайму «Локомотив» зрівняв рахунок, а згодом оформив ефектний дубль та захопив лідерство з рахунком 7:5. Проте, «Темп» швидко відігрався, забивши два м’ячі поспіль – 7:7. До кінця тайму «Локомотив» володів ініціативою та оформив ще три взяття воріт.

Таким чином переможцем матчу стала команда «Локомотив» з рахунком 10:7.

Матчеву зустріч було організовано та проведено відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Шепетівської міської ради та федерацією футболу міста Шепетівка.

Короткий життєпис Миколи Огородніка

Огороднік Микола Анатолійович народився 22 травня 1959 року в м. Шепетівка. В 1974-1975 р.р. грав за юнацькі команди «Локомотива» та «Корчагінця». Служба в армії з 1977 по 1979 рік в м. Новоград-Волинський, Житомирської обл. у В/Ч 43645. Після служби в армії в 1979 році розпочав свою трудову діяльність на заводі «Комуніст» слюсарем, де грав у футбол за команду “Корчагінець” під керівництвом видатного для Шепетівки тренера Лисенка Леоніда Захаровича. В кінці 79-го та 80-х років в складі «Корчагінця» не одноразовий призер кубка та першості Хмельницької обл.

В сезоні 1984-1985 років в складі команди «Корчагінець» брав участь в першості України серед колективів фізичної культури. З 1991 по 1994 роки грав за команди колективів фізичної культури та спорту Шепетівського р-ну.

З 1993 по 1997 роки грав за команду «Папірник» м.Понінка на першість області серед команд Вищої ліги.

12 грудня 1997 року прийнятий в локомотивне депо Шепетівка на посаду слюсаря по ремонту обладнання, а в 2001 році був переведений слюсарем з ремонту рухомого складу.

За період роботи проявив себе дисциплінованим, відповідальним, висококваліфікованим та сумлінним працівником. Він постійно працював над підвищенням свого професійного рівня, брав активну участь у громадській роботі та успішно справлявся з поставленими завданнями.

Огороднік М.А. з 1997 року на громадських засадах тренував футбольну та мініфутбольну команди локомотивного депо, які постійно беруть участь у змаганнях на першість міста Шепетівки та району, в спартакіадах Південно-Західної залізниці, Укрзалізниці та різноманітних турнірах. Вихованці Огородніка М.А. постійно залучаються до збірних команд міста, області, Козятинської дирекції залізничних перевезень та збірної команди Південно-Західної залізниці. Під його керівництвом команди неодноразово ставали чемпіонами та володарями кубка міста, чемпіонами Козятинської дирекції залізничних перевезень, чемпіоном та володарем кубка Південно-західної залізниці, нагороджений багатьма відзнаками, подяками та почесними грамотами.

Помер 17 квітня 2017 року під час футбольного матчу в с.Коськів, Шепетівського р-ну.

0
репостів
0
репостів