Розділ Події

На Шепетівщині діти з парасольками встановили національний рекорд України

Сьогодні, 30 травня, діти Ямпільської територіальної громади, що у Шепетівському районі встановили перший національний рекорд України як наймасовіший парад дітей з парасольками. Лана Вєтрова, керівниця Національного Реєстру Рекордів України, зафіксувала 511 дітей, які пройшлися центральною площею Ямполя під відкритими парасольками.

Метою заходу було висловлення підтримки і солідарності усім українським дітям, які постраждали внаслідок ворожих дій окупантів. Учні нашої громади вкотре вирішили нагадати світовим лідерам, що діти мають ховатися від дощу, а не від ракет.

Окремо експерти Національного Реєстру Рекордів України виділили наймолодшого учасника заходу. Ним став Палига Володимир (2 р. 8 міс.). На згадку про цю подію Лана Вєтрова подарувала йому Книгу рекордів України.

Ямпільський селищний голова Василь Кордонець привітав учасників параду із встановленням національного рекорду та подякував гостям заходу Світлані Павлишиній, начальниці відділу із земельно-соціальних питань департаменту з аграрних питань ТОВ «Епіцентр К», та Сергію Рогожину, директору ТОВ «Вітамін 2015», за підтримку та спонсорську допомогу.

Приємним подарунком для наших гостей стали оберегові ляльки-мотанки «Берегині», які дбайливо виготовила для них Тамара Джима, директорка В’язовецького закладу дошкільної освіти «Джерельце».

Щиро дякуємо організаторам, учасникам та гостям заходу. Національна свідомість, твердість переконань і сила українського духу – риси, які притаманні кожному українцю. Ми пишаємося дітьми Ямпільської громади і щиро віримо, що гасло «Ми хочемо ховатися від дощу, а не від ракет» знайде своїх адресантів, і світ нарешті закриє небо над Україною!

Ямпільска селищна рада

Останнє редагування 30 травня 2024, 19:16

Відео

0
репостів
0
репостів