Розділ Бізнес

Шепетівське лісове господарство в лідерах по поставкам деревини ЗСУ

Автор 30 травня 2024, 13:11

Лісівники продовжують підтримувати українських захисників та відправляють на фронт лісопродукцію для укріплення позицій, будівництва бліндажів та інших оборонних споруд. Про це розповіли у пресслужбі Подільського лісового офісу.

ДП "Ліси України" за останні два роки вдалося налагодити безперебійні поставки деревини Збройним силам України. У цьому процесі бере участь кожна філія.

«Ми реагує на всі запити від військових частин і намагаємося у найкоротші терміни відвантажити деревину. Усвідомлюємо, що від цього у першу чергу залежить життя наших воїнів. Завдяки лісу із Буковини, Тернопільщини та Хмельниччини укріплюємо наш Схід та Південь. Зокрема цьогоріч вагони із нашою лісопродукцією найчастіше їхали у Харківську, Запорізьку та Херсонську області», - каже директор Подільського лісового офісу Василь Гончар.

Якщо за 2023 рік філії передали військовим 5531 м3 лісопродукції, то лише за 5 місяців цього року Подільський лісовий офіс безплатно відвантажив 4541м3 деревини круглої та дров на суму у понад 8,3 мільйонів гривень. Цифри по областях:

  • Хмельницька область – 2100 м3
  • Тернопільська область – 967 м3
  • Чернівецька область - 1467 м3

Серед лідерів - «Шепетівське лісове господарство», «Славутське лісове господарство», «Чортківське лісове господарство», а також «Берегометське лісомисливське господарство».

Заготівля лісопродукції, доставка із верхніх складів та завантаження деревини у вагони – усі ці процеси у ході вилучення деревини теж оплачує підприємство.

0
репостів
0
репостів