П'ятниця, 11 жовтня 2019 — Сайт міста Шепетівка
Шепетівських захисників привітали із Днем захисника України
Розділ Події

11 жовтня напередодні Дня захисника України у міському будинку культури відбулись урочисті збори та святковий концерт. Присутні на заході представники влади міста, військовослужбовці, учасники антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та операції об’єднаних сил, учасники Революції Гідності, ветерани війни та військової служби, учасники українського визвольного руху, члени сімей загиблих воїнів хвилиною мовчання вшанували пам’ять героїв загиблих в АТО та ООС, всіх захисників, які полягли в боях за Батьківщину та подякували воїнам, які зараз захищають Україну на сході.

Національний Бізнес-рейтинг в Україні визначив Шепетівський центр первинної медико-санітарної допомоги кращим з 315 794 підприємств України за основними показниками фінансово-господарської діяльності.

Сьогодні відбулася позачергова 63 сесія Шепетівської міської ради, яку провів міський голова Михайло Полодюк.

У Шепетівському професійному ліцеї провели першість з футболу
Розділ Спорт

Військово-патріотичне виховання завжди мало чи не найважливіше значення у нашому ліцеї. Багато років поспіль навчальні групи, вивчають життєві дороги воїнів – ветеранів та ветеранів праці, надають необхідну їм допомогу. Учні цікаві героїчним минулим нашого народу, а тому щовересня, напередодні Дня миру та Дня партизанської слави, у нашому навчальному закладі проходять заходи, які дають змогу нам, учням, глибше пізнати історію свого народу і своєї держави.

Вихованець Шепетівського професійного ліцею серед переможців в обласному турнірі з кульової стрільби
Розділ Спорт

У Хмельницькому проведено традиційний турнір з кульової стрільби на честь учасника Ігор Олімпіади-1968, майстра спорту міжнародного класу Анатолія Онищука. Ці, започатковані відділенням НОК України в області, змагання відбулися у затишному тирі НВК №10.

Сьогодні під головуванням т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Олександра Дехтярука відбулося спільне засідання обласної робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

10 жовтня 2019 року відбулась конференція громадської організації "Ветеран Шепетівщини" у якій взяли участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради Микола Капелюх та керівник апарату районної державної адміністрації Наталія Лінник.

Шепетівським міськрайонним судом Хмельницької області ухвалено вирок, яким неодноразово судимого за скоєння злочинів проти власності і проти життя та здоров’я особи Д. визнано винуватим у вчиненні злочину, передбаченого частиною першою статті 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з погрозою застосування насильства, небезпечного для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій)) Кримінального кодексу України та призначено покарання у виді позбавлення волі строком на 3 роки 6 місяців.

0
репостів
0
репостів