Розділ Суспільство

Петро Дзяворук: “Я йду разом з людьми, щоб змінити Шепетівку”

Автор 30 вересня 2020, 11:24
Петро Дзяворук: “Я йду разом з людьми, щоб змінити Шепетівку” Матеріал на правах реклами

Я народився, виріс і закінчив школу у селі неподалік Хмельницького. По завершенню Кам’янець-Подільського педінституту був направлений на роботу в Ізяславський район. Через 5 років переді мною і дружиною-шепетівчанкою постав вибір: їхати на постійне місце проживання до Хмельницького чи Шепетівки? І ми зупинилися на місті, де живу вже понад 35 років.

Чому ми проміняли обласний центр на районний? Бо у той час Шепетівка була потужним промисловим містом. Працювали заводи та підприємства. Кругом цвіли троянди, були чисті та охайні вулиці. Розвивався спорт та культура. У Шепетівку хотілося приїжджати, тут працювати, створювати сім’ю та ростити дітей.

Я знаю Шепетівку іншою, аніж якою вона є зараз. Сьогодні місто не встигає за часом. Ми не просто стоїмо на місці, ми завмерли на етапі, коли те, що мали, практично втратили.

Занедбані сірі вулиці, кудись зникли квіти, повиїжджали люди. Чому так? Бо закрили підприємства, не стало робочих місць, зменшились надходження до бюджету. Шепетівчани перестали бачити тут перспективи та своє майбутнє.

Мені болить за це місто. Бо тут я сформувався як особистість, тут росли мої діти, тут планую жити далі.

Розумію, що, балотуючись на посаду міського голови Шепетівки, я беру дуже велику відповідальність. І за мету ставлю не просто прийти до влади, а об’єднати всіх заради розвитку нашого спільного дому. Зараз в українському соціумі надто багато політики. Кажуть, що інакше не буває. Десь з цим мушу погодитись. Але політичні амбіції не повинні затьмарювати головні цілі керівників міста.

Я хочу об’єднати команду, яка прагне змінити Шепетівку. Ми шукатимемо ресурси, не лише фінансові, а й кадрові та інтелектуальні. У перші 50 днів оприлюднимо поетапний чіткий план на 2,5 роки, який дозволить зрозуміти мешканцям, чого чекати від нових посадовців. Ми прагнемо відвертості, прозорості дій та ефективних рішень.

Я йду на посаду міського голови не за визнанням, кар’єрою чи заробітками. Я йду разом з людьми, щоб змінити Шепетівку. Якщо мене оберуть, я не стану владою. Я буду керівником, менеджером громади, але найнятим і підзвітним мешканцям Шепетівки.

Сподіваюся на вашу підтримку.

Переконаний, що тільки разом нам вдасться відродити наше місто.

Петро Дзяворук,

кандидат на посаду міського голови Шепетівки

Петро Дзяворук 

Довідка

  • Петро Дзяворук народився 13 травня 1957 року поблизу міста Хмельницький.
  • Закінчив з відзнакою Кам’янець-Подільський педагогічний інститут за філологічною спеціальністю.
  • Після інституту 5 років працював у Борисівській середній школі Ізяславського району.
  • У 29 років став директором однієї з кращих шкіл Шепетівки - ЗОШ №1. Пропрацював там 11 років.
  • З 1997-го впродовж 16 років очолював районний відділ освіти. Координував діяльність 42 шкільних та 17 дошкільних навчальних закладів Шепетівського району.
  • У 2015 році був обраний на посаду голови Шепетівської районної ради.
  • Був депутатом першого скликання Шепетівської міської ради, та три скликання депутатом Шепетівської районної ради.
  • Одружений. Спільно з дружиною Наталією виховали 4 дітей: троє синів і доньку. Діти подарували вже 4 онуків.
  • Як у музиці, так і в літературі перевагу надає класиці.
Останнє редагування 30 вересня 2020, 13:33
0
репостів
0
репостів