Четвер, 29 лютого 2024 — Сайт міста Шепетівка
Полонська громада провела у засвіти солдата Cарнацького Віктора
Розділ Події

Сьогодні, 29 лютого, живим коридором Полонська громада Шепетівського району зустріла свого Героя, солдата Cарнацького Віктора Леонідовича. Захисник загинув 24 лютого 2024 року під час виконання бойового завдання в районі с. Колодязі Донецької області.

Нетішинська громада вмивалася слізьми: назавжди повернувся додому Сергій Осадчук
Розділ Події

В останній день зими Нетішинська громада знову вмивалася слізьми…Нетішинці зустріли і провели в останню дорогу Воїна-Героя, нашого земляка, вірного сина України Сергія Осадчука.

27 лютого у приміщені тиру Шепетівського професійного ліцею відбувся чемпіонат зі стрільби з пневматичної гвинтівки серед юнаків та дівчат загальноосвітніх шкіл та навчальних закладів Шепетівської міської територіальної громади з нагоди Дня Героїв Небесної Сотні.

У Нетішині до 3,5 років ув’язнення засудили місцеву жительку, яка займалась збутом особливо небезпечного наркотику РVP. Правоохоронці затримали 36-річну уродженку Рівненщини у грудні минулого року. Зловмисниця продавала «солі» безпосередньо «з рук в руки», а також методом закладок.

Поліцейські встановлюють обставини шахрайства, внаслідок якого потерпіла втратила майже 10 тисяч гривень.

За результатами розгляду апеляційних скарг двоє мешканців Хмельниччини відбуватимуть покарання за ухилення від призову на військову службу під час мобілізації (ст. 336 КК України).

Зловмисника засудили до 1,5 років обмеження волі, але звільнили від відбування покарання з випробуванням.

Вихованці ЦЕНТУМ вибороли призові місця на Всеукраїнській виставці-конкурсі
Розділ Події

Конкурс «Український сувенір» проводиться щорічно Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді з метою виховання національного світогляду учнівської молоді і залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва.

0
репостів
0
репостів